95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Accubak Elektrisch varen 60A

Special Price 79,- Regular Price 89,-
Accubak Elektrisch varen 60A
Accubak Elektrisch varen 60A
Special Price 79,- Regular Price 89,-
Waardering:
82% of 100
Merk: Easterner
Product Usps
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

Deze waterdichte accubak is zeer geschikt voor een boot zonder accucompartiment. Naast twee zekeringen heeft de accubak ook een 12V sigarettenaansluiting.

 
Plus- en minpunten
 • Met ingebouwde accu-indicator
 • Voor accu's tot 105Ah
 • Automatische 60A zekering
 • 12V sigarettenaansluiting
 • Kabelogen kleiner dan 8mm passen niet
Omschrijving

Deze waterdichte accubak is zeer geschikt voor op een boot zonder accucompartiment. De Trolling Motor Power Center is een accubak van het merk Minn Kota en geeft uw accu bescherming tegen spatwater, stof en vuil. U kunt de accu makkelijk aansluiten in de accubak. Nadat u de accu heeft aangesloten in de accubak kunt u apparatuur, zoals een acculader, aansluiten op de accubak zelf zonder dat u de accu uit de bak hoeft te verwijderen. Op deze manier blijft uw accu beschermd en hoeft u zich geen zorgen te maken om de staat van uw accu. Zo kunt u uw accu zonder zorgen mee aan boord nemen van een kleine boot, zoals een rubberboot of een kleine polyesterboot.

De waterdichte accubak van Minn Kota geeft een indicatie van de accustatus. Hierdoor heeft u altijd een idee van hoe vol de accu van uw elektrische buitenboordmotor nog is. Met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal kunt u de accubak op de bodem van een boot (op een lat, boekvloer of in de polyester vloer) bevestigen. Dit doet u door de band erdoorheen te trekken. Zo staat uw accubak stevig vast in de boot.

De Minn Kota waterdichte accubak is voorzien van twee automatische zekeringen, één van 15 ampère en één van 60 ampère. Deze zekeringen zorgen ervoor dat uw accu is beschermd tegen overbelasting. Als uw accu overbelast raakt slaan de zekeringen automatisch uit. Dit is ter bescherming van uw accu en aangesloten apparatuur. Daarnaast heeft de accubak een 12V sigarettenaansluiting. Op de aansluiting kunt u een adapter aansluiten die compatibel is op een sigarettenaansluiting.

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Afmetingen: Inwendig 350x190x220mm. Uitwendig 360mmx197mmx310mm
In de verpakking: Trolling Motor Accubak
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
20-00449014
Merk
Easterner
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Milco

  Op

  Mooie kist voor grote accus
  Mooie grote kist voor flinke accu, geleverd met handige bevestigingsriem voor in de boot. Ook zit er op de kist twee handige aansluitingen voor een oplader of stroompunt voor een koelbox
 2. Totaalscore
  100%

  Door João

  Op

  Werkt prima
  Werkt met allebei mijn accu's en werkt volgens verwachting. Het batterijstatusindicatielampje werkt ook prettig omdat het dan in een oogopslag duidelijk is hoeveel batterij je nog hebt.
 3. Totaalscore
  100%

  Door John

  Op

  Goede accubak
  Mooie en goede accubak en heeft eventueel specifieke usb aansluitingen, meter beschikbaar. De accu past er precies in. Twee handvatten aan zijkant om de accubak op te tillen en te verplaatsen.
 4. Totaalscore
  60%

  Door Marc

  Op

  Goed verpakt
  Het is heel gemakkelijk om de accu in de bak te plaatsen en aan te sluiten. Vervolgens net zo eenvoudig om de bak op de motor aan te sluiten. Wel is de energiemeter met drie lampjes (vol/halfvol/leeg) erg eenvoudig uitgevoerd. Wat echt minder is, is de band om de bak. Ik durf de bak niet aan het handvat op de deksel te dragen, omdat ik bang ben dat de plastic sluiting het niet houdt en de band losglipt. Maar de bak heeft aan de zijkanten twee handgrepen die je kunt gebruiken. Betekent wel dat je twee handen moet gebruiken. Nu is de accu ook dusdanig zwaar dat je dat meestal toch al doet.
 5. Totaalscore
  100%

  Door Jean Paul van Herwijnen

  Op

  accu bak met vitron 12 volt 110 ah
  deze zijn gemonteerd in onze camper als huishoud accu
  vastgezet in de garage i.p.v. onder de camper
  de temperatuur was te laag .problem opgelost