95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Voltium Energy 24V 50AH Outdoor BatteryBox Lithium Accu

1.049,-
Voltium Energy 24V 50AH Outdoor BatteryBox Lithium Accu
Voltium Energy 24V 50AH Outdoor BatteryBox Lithium Accu
1.049,-
Product Usps
Leverbaar
Bezorgd op dinsdag 25 juni
Korte omschrijving

De Voltium 24V 50AH Outdoor BatteryBox accu is lichtgewicht, robuust en gemakkelijk te dragen. Ideaal voor bijvoorbeeld een fishfinder.

 
Plus- en minpunten
  • In robuuste outdoor box
  • Zeer geschikt voor gebruik buitenshuis
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Monitor zorgeloos je accuverbruik via de bluetooth app
  • Lithium is duurder dan AGM, gel of lood
Omschrijving

De Voltium 24V 50AH lithium accu is een volledig afgesloten en onderhoudsvrije accu die geschikt is voor cyclish gebruik.De Voltium 24V 50AH lithium accu is geschikt voor bijvoorbeeld een fishfinder, voerboot of elektromotor. De accu zit in een robuuste, afgesloten Outdoor BatteryBox. De accu is daardoor zeer geschikt voor gebruik buitenshuis en gemakkelijk te vervoeren van A naar B met het handvat.

De hoogwaardige Voltium 50AH lithium accu heeft een levensduur van ongeveer 3000 cycli bij 80% DOD. Dankzij de LifePO4 technologie is de accu te gebruiken bij een wijde temperatuur range van -20°C tot +75°C.

Aansluitingen op de Voltium 24V 50AH Outdoor BatteryBox

  • Anderson connector SB50 voor de elektromotor
  • Anderson connector SB50 voor de fish finder
  • 12v sigaretten plug
  • Dubbele USB poort + enkele USB-C

Iedere aansluiting is voorzien van een zekering waardoor je jouw apparatuur altijd veilig kan aansluiten op de BatteryBox. Op de twee spanningsindicatoren lees je eenvoudig de accuspanning af van zowel de grote als de kleine extra batterij. Door de USB-poorten is het ook mogelijk om persoonlijke apparaten zoals telefoons op te laden met de BatteryBox.

Eenvoudig monitoren met de Voltium app

Met de handige app verbind je eenvoudig middels bluetooth met jouw accu. Met de app (beschikbaar voor zowel IOS als Android) lees je de batterijgegevens overzichtelijk uit, zoals; huidige capaciteit, totale spanning, aantal cycli, temperatuur, alarmgeschiedenis, spanning van individuele cellen (PRO) en nog veel meer.

Smart BMS

Het ingebouwde SMART BMS (Batterijmanagementsysteem) biedt enkele belangrijke functies die de levensduur en betrouwbaarheid van de accu bevorderen zoals; celbalancering, temperatuurbeveiliging, bescherming tegen overontlading, bescherming tegen diepe ontlading, kortsluitbeveiliging en Bluetooth-bewaking.

Tip van onze eigen accu-specialist: Wil je de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10014332
Merk
Voltium Energy
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
24V
Accucapaciteit (Ah)
50,-
Afmetingen
45x28x28 cm
Gewicht (kg)
15
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Ja
Handgrepen
Ja
Fabrieksgarantie
5 jaar
Bijlage