95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Voltium Energy 12V 75AH + 20AH Outdoor BatteryBox Lithium Accu

1.069,-
Voltium Energy 12V 75AH + 20AH Outdoor BatteryBox Lithium Accu
Voltium Energy 12V 75AH + 20AH Outdoor BatteryBox Lithium Accu
1.069,-
Product Usps
Nog 1 op voorraad
Voor 22:00 besteld, overmorgen bezorgd
Korte omschrijving

De Voltium 12V 75AH + 20AH Outdoor BatteryBox is lichtgewicht, robuust en gemakkelijk te dragen. Met twee accu's is de BatteryBox bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld het vissen.

 
Plus- en minpunten
  • Robuuste outdoor box
  • Extra 20AH accu en output voor een fishfinder
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Monitor zorgeloos je accuverbruik via de bluetooth app
  • Lithium is duurder dan AGM, gel of lood
Omschrijving

Deze Voltium Energy 12V Outdoor BatteryBox bevat twee onderhoudsvrije lithium accu’s die geschikt zijn voor cyclish gebruik. De Voltium 12V 75AH en 20AH accu’s zitten in een afgesloten outdoor batterybox. De accu’s zijn daardoor zeer geschikt voor gebruik buitenshuis en gemakkelijk te vervoeren van A naar B met het handvat. Met de OutdoorBox met twee separate accu’s voorzie je gemakkelijk twee apparaten tegelijkertijd van stroom, bijvoorbeeld een elektromotor en fishfinder.

De hoogwaardige Voltium lithium accu’s hebben een levensduur van ongeveer 3000 cycli bij 80% DOD. Dankzij de LifePO4 technologie zijn de accu’s te gebruiken bij een wijde temperatuur range van -20°C tot +75°C.

Aansluitingen op de Voltium 75AH + 20AH Outdoor BatteryBox

  • Anderson connector SB50 voor de elektromotor
  • Anderson connector SB50 voor de fish finder
  • 12v sigaretten plug
  • Dubbele USB poort + enkele USB-C

Iedere aansluiting is voorzien van een zekering waardoor je jouw apparatuur altijd veilig kan aansluiten op de BatteryBox. Op de twee spanningsindicatoren lees je eenvoudig de accuspanning af van zowel de 75AH als de 20AH batterij. Door de USB-poorten is het ook mogelijk om persoonlijke apparaten zoals telefoons op te laden met de Outdoor BatteryBox.

Met de handige Bluetooth-app maak je moeiteloos verbinding met je accu’s. In de app kun je duidelijk alle accugegevens bekijken, waaronder de huidige capaciteit, totale spanning, aantal cycli, temperatuur, alarmgeschiedenis, spanning van individuele cellen (PRO) en meer. Hierdoor behoud je volledige controle over je accu’s en word je nooit onaangenaam verrast. De app is beschikbaar voor zowel IOS als Android.

Smart BMS

Het ingebouwde SMART BMS (Batterijmanagementsysteem) biedt enkele belangrijke functies die de levensduur en betrouwbaarheid van de accu’s optimaliseren, zoals; celbalancering, temperatuurbeveiliging, bescherming tegen overontlading, bescherming tegen diepe ontlading, kortsluitbeveiliging en Bluetooth-bewaking.

Tip van onze eigen accu-specialist: Wil je de accu’s voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu’s volledig zijn opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10014330
Merk
Voltium Energy
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
95,-
Afmetingen
45x28x28 cm
Gewicht (kg)
13
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Ja
Handgrepen
Ja
Fabrieksgarantie
5 jaar
Bijlage