95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2421 reviews
Zoeken

Voltium Energy 12V 75AH Outdoor BatteryBox Lithium Accu

979,-
Voltium Energy 12V 75AH Outdoor BatteryBox Lithium Accu
Voltium Energy 12V 75AH Outdoor BatteryBox Lithium Accu
979,-
Product Usps
Nog 5 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De Voltium Energy 12V 75AH Outdoor BatteryBox Lithium Accu is van lichtgewicht en daardoor makkelijk te vervoeren. Ideaal voor tijdens het varen of vissen.

 
Plus- en minpunten
  • Voordeligste lithium accu op de markt
  • Voor onder andere uw elektromotor of boot
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
  • Lithium is duurder dan AGM, gel of lood
Omschrijving

De Voltium Energy 12V 75AH Outdoor BatteryBox lithium accu Is geschikt om te gebruiken voor op het water. Zo kun je met deVoltium Energy 12V 75AH Outdoor BatteryBox lithium accu een stuk varen met je elektromotor. De Voltium Energy 12V 75AH Outdoor BatteryBox lithium accu is een stuk lichter en compacter dan andere soorten accu s zoals een loodaccu, AGM of gel accu. Dit komt dankzij de lithium technologie. Hierdoor kun je de accu vrij eenvoudig vervoeren van A naar B.

De Voltium Energy 12V 75AH Outdoor BatteryBox lithium accu is geheel onderhoudsvrij en volledig afgesloten. Het is dus niet mogelijk dat er water in kan komen te zitten. De staat van de outdoor lithium accu blijft optimaal, ook als de accu een tijdje niet wordt gebruikt. Het is dus mogelijk om de accu volledig opgeladen weg te zetten voor het winterseizoen zonder dat het problemen met zich mee brengt. Bij een loodaccu is dit niet mogelijk, want dat soort accu s moeten regelmatig worden ontladen en opladen. Het grote voordeel van de Voltium Energy 12V 75AH Outdoor BatteryBox lithium accu is dat de accu kan worden ontladen tot wel 95%. Bij een loodaccu is dit maar circa 60%. De accu is vrij eenvoudig mee te nemen door het handvat. Op de Voltium Energy 12V 75AH Outdoor BatteryBox lithium accu is te zien hoeveel voltage er in zit in zowel de kleine en de grote batterij. Het is ook mogelijk om je telefoon er mee op te laden, dankzij de USB ingang.

De Voltium Energy 12V 75AH Outdoor BatteryBox lithium accu beschikt over een app die gebruikt wordt via bluetooth. Je kunt de Voltium Europe LiFePO4 downloaden om zo gemakkelijk uw Voltium accu te monitoren. Dankzij de app kan je de status zien van je accu. Zo weet je precies hoeveel het verbruik is. De temperatuur is ook te zien via de app. Door deze inzichten sta je niet voor verrassingen. De BMS (Batterijmanagementsysteem) beschermt de accu tegen onder andere een te hoge temperatuur en verandering in de balans tussen de cellen.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10014036
Merk
Voltium Energy
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
75,-
Afmetingen
45 X 28 X 28
Gewicht (kg)
10
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Ja
Handgrepen
Ja
Fabrieksgarantie
5 jaar