95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2421 reviews
Zoeken

Voltium 12V 12AH Lithium Accu

  • Koop 2 voor 135,57 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 3 voor 134,43 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 5 voor 133,86 per stuk en bespaar 4%
139,-
Voltium 12V 12AH Lithium Accu
Voltium 12V 12AH Lithium Accu
139,-
Product Usps
Nog 4 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De Voltium 12V 12AH lithium accu is licht van gewicht en ideaal voor bijvoorbeeld uw voerboot. Dankzij de bluetooth app kunt u de accu zorgeloos vanaf een afstand monitoren.

 
Plus- en minpunten
  • Voordeligste lithium accu op de markt
  • Voor onder andere uw voerboot of fishfinder
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
  • Niet geschikt in combinatie met 500W+ omvormers
Omschrijving

De Voltium 12V 12AH lithium accu is geschikt voor bijvoorbeeld uw voerboot of fishfinder. U kunt bijvoorbeeld met de Voltium 12V 12AH accu uw caravan op de juiste plek zetten of uw fishfinder van stroom voorzien tijdens het vissen. De 12AH lithium accu is lichter en compacter dan andere soorten accu's dankzij de lithium technologie. De 12V 12AH lithium accu weegt namelijk minder dan een lood, AGM en gel accu. Hierdoor is de 12AH lithium accu gemakkelijk te vervoeren of in te bouwen.

De Voltium 12V 12AH lithium accu is volledig afgesloten en onderhoudsvrij. Doordat de Voltium accu onderhoudsvrij is kunt u deze zonder zorgen tijdens het winterseizoen opbergen. Dit is bij een loodaccu niet het geval, aangezien u deze namelijk regelmatig moet opladen voor de duurzaamheid. Dankzij de lithium technologie kunt u de 12V 12AH accu tot 95% ontladen. Hierdoor kunt u nagenoeg de gehele accucapaciteit gebruiken, in tegenstelling tot andere soorten accu's zoals loodaccu's. Zo kunt u een loodaccu van 105AH maar ontladen tot ca. 65AH. De accu is voorzien van bouten die functioneren als accuklemmen bij het bevestigen van de kabelogen. De Voltium lithium accu heeft een garantie van 5 jaar.

Aan de hand van de bluetooth functie kunt u gemakkelijk de temperatuur en het verbruik monitoren van uw Voltium lithium accu. U kunt hiervoor de Voltium app om zo zorgeloos gebruik te maken van uw accu. De BMS-functie (Batterijmanagementsysteem) beschermt de accu tegen: over-ontladen, overspanning, overladen en een te hoge temperatuur.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011677
Merk
Voltium Energy
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
12,-
Afmetingen
15.1 x 9.9 x 9.5cm
Gewicht (kg)
2
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Ja
Handgrepen
Ja
Fabrieksgarantie
5 jaar
Bijlage