95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2421 reviews
Zoeken

Voltium Energy 12V 100AH Outdoor BatteryBox Lithium Accu

1.199,-
Voltium Energy 12V 100AH Outdoor BatteryBox Lithium Accu
Voltium Energy 12V 100AH Outdoor BatteryBox Lithium Accu
1.199,-
Product Usps
Nog 2 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De Voltium Energy 12V 100AH Outdoor BatteryBox Accu is makkelijk te vervoeren door het lichte gewicht. Dankzij de Voltium app kun je de status van de accu zorgeloos monitoren.

 
Plus- en minpunten
  • Voordeligste lithium accu op de markt
  • Geschikt voor het varen en vissen
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Monitor zorgeloos je accuverbruik via de bluetooth app
  • Lithium is duurder dan AGM, gel of lood
Omschrijving

De Voltium Energy 12V 100AH Outdoor BatteryBox lithium accu is geschikt voor het vissen en varen. Ideaal om de Voltium Energy 12V 100AH Outdoor BatteryBox lithium accu te gebruiken op het water voor je elektromotor. De Voltium Energy 12V 100AH Outdoor BatteryBox lithium accu is heel licht en makkelijk om te vervoeren van A naar B. Het grote voordeel van de lithium accu is dat de accu een stuk lichter is dan bijvoorbeeld een loodaccu of AGM accu.

De Voltium Energy 12V 100AH Outdoor BatteryBox lithium accu is volledig afgesloten en vrijwel onderhoudsvrij. Hierdoor is het niet mogelijk dat er water in kan komen te zitten. De Voltium Energy 12V 100AH Outdoor BatteryBox lithium accu blijft op goede staat, ook als de accu voor een langere tijd niet wordt gebruikt. Het is namelijk mogelijk om de accu mits opgeladen de hele zomer op te bergen zonder dat het problemen met zich mee brengt. Bij een AGM, gel of loodaccu is dat niet mogelijk. Dit soort accu's moeten wel regelmatig opgeladen worden. De Voltium Energy 12V 100AH Outdoor BatteryBox lithium accu kan tot 95% ontladen. Bij alle andere accu's is dat een stuk minder. Op de Voltium 12V 100AH outdoor lithium accu is te zien hoeveel voltage er in zit in zowel de kleine en de grote batterij. Het is ook mogelijk om je telefoon er mee op te laden, dankzij de USB ingang.

De Voltium Energy 12V 100AH Outdoor BatteryBox lithium accu beschikt over een app die werkt via bluetooth. Door de app Voltium Europe LiFePO4 te downloaden kun je vrij eenvoudig de accu monitoren. Hierin kun je namelijk de status zien van de accu, zodat je precies weet wat het verbruik is en de temperatuur van de accu. Door dit soort inzichten sta je niet voor verassingen. Het batterijmanagementsysteem beschermt de accu tegen hoge temperaturen.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wil je de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heb je geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10014037
Merk
Voltium Energy
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
100,-
Afmetingen
45 X 28 X 28
Gewicht (kg)
13
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Ja
Handgrepen
Ja
Fabrieksgarantie
5 jaar
Bijlage