95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Voltium 12V 100AH Lithium Accu DIN

789,-
Voltium 12V 100AH Lithium Accu DIN
Voltium 12V 100AH Lithium Accu DIN
789,-
Product Usps
Nog 1 op voorraad
Voor 22:00 besteld, overmorgen bezorgd
Korte omschrijving

De Voltium 12V 100AH LiFePO4 lithium accu is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Dankzij het DIN formaat past hij gemakkelijk onder de stoelen van campers.

 
Plus- en minpunten
 • Past perfect onder de stoel van de camper
 • Voor onder andere een elektromotor, boot of caravan
 • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
 • Monitor zorgeloos de accustatus via de bluetooth app
 • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood
Omschrijving

De Voltium 12V 100AH lithium accu is volledig afgesloten en onderhoudsvrije accu die geschikt is voor cyclish gebruik. Deze Voltium 12V 100AH lithium accu heeft de speciale DIN-afmetingen. Hierdoor past hij onder de stoel van jouw camper, zodat deze ruimte optimaal wordt benut.

Dankzij de lithium technologie is de 100AH lithium accu lichter en compacter dan andere soorten accu's. De 12V 100AH lithium accu is namelijk stukken lichter dan een lood, AGM en gel accu. Hierdoor is de lithium accu gemakkelijk te vervoeren.

De hoogwaardige Voltium 100AH lithium accu heeft een levensduur van ongeveer 3000 cycli bij 80% DOD. Dankzij de LifePO4 technologie is de accu te gebruiken bij een wijde temperatuur range van -20°C tot +75°C.

De behuizing is gemaakt van ABS met insert aansluitingen met M8 schroefaansluiting. De behuizing is IP65, waardoor de accu geschikt is voor gebruik voor buitenshuis.

"Ik vind dit denk ik de beste accu die er is, want het weegt niks in vergelijking met andere accu's en je kan de accu overal voor gebruiken."
Dennis - Productspecialist

Voordelen van de Voltium 12V 100AH Lithium accu

 • Tot 10 keer meer cycli dan vergelijkbare loodzuurbatterijen
 • Licht in gewicht (1/3 het gewicht van een loodaccu)
 • Zeer geringe zelfontlading (3% per maand)
 • Voorlaadfunctie die hoge inschakelstroom van een omvormer aankan
 • 1 op 1 vervangbaar voor loodaccu's
 • 30% meer autonomie in vergelijking met loodaccu's

Eenvoudig monitoren met de Voltium app

Met de handige Bluetooth-app maak je moeiteloos verbinding met je accu. In de app kun je duidelijk alle accugegevens bekijken, waaronder de huidige capaciteit, totale spanning, aantal cycli, temperatuur, alarmgeschiedenis, spanning van individuele cellen (PRO) en meer. Hierdoor behoud je volledige controle over je accu en word je nooit onaangenaam verrast. De app is beschikbaar voor zowel IOS als Android.

Smart BMS

Het ingebouwde SMART BMS (Batterijmanagementsysteem) biedt enkele belangrijke functies die de levensduur en betrouwbaarheid van de accu optimaliseren, zoals; celbalancering, temperatuurbeveiliging, bescherming tegen overontlading, bescherming tegen diepe ontlading, kortsluitbeveiliging en Bluetooth-bewaking.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wil je de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10014309
Merk
Voltium Energy
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
100,-
Afmetingen
35x17,6x18,8 cm
Gewicht (kg)
13
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Ja
Handgrepen
Ja
Fabrieksgarantie
5 jaar