Kom jij ons team in IJsselstein versterken? Wij zoeken gedreven online marketeers en content marketeers. Bekijk onze vacatures

Victron Venus GX Communicatiecentrum

De Victron Venus GX is een communicatiecentrum voor uw Victron-stroomsystemen. Dit communicatiecentrum zorgt voor live-bewaking en regeling binnen uw systeem.

Productnummer
10013515
415,99
Leverbaar
woensdag 14 december bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Intuïtieve regeling en bewaking voor alle Victron-stroomsystemen
  • Bewaking van live-gegevens zorgt voor veiligheid
  • Beschikt over bluetooth voor verbinding met uw smartphone
  • Monitort stroomverbruik, genereerde stroom en stroomvoorziening
  • Alleen geschikt voor Victron systemen

Omschrijving

De Victron Venus GX is een communicatiecentrum ideaal voor uw Victron installatie. De Victron Venus GX zorgt voor een intuïtieve regeling en bewaking van uw Victron-stroomsysteem. Het grote voordeel van de Victron Venus GX is dat u live-gegevens aan de hand van bluetooth binnenkrijgt. Hierdoor kunt u op uw smartphone of ander apparaat inzicht krijgen in een aantal belangrijke gegevens. Denk aan: de laadstatus van uw accu; het huidige stroomverbruik; de door de zonnepanelen gegenereerde stroom; de stroomvoorziening via het elektriciteitsnet of een aggregaat.

De Victron Venus GX kan worden geprogrammeerd om automatisch uw aggregaat in- en uit te schakelen. Dit kan gewenst zijn bij een te lage spanning, een te hoog verbruik of bij een bepaalde laadstatus van de accu. De Victron Venus GX beschikt over de ESS (Energy Storage Systems). Deze houdt de noodaccu's op 100, wordt ingeschakeld tijdens stroomonderbrekingen en stuurt overgebleven (zonne-) energie terug voor eigen gebruik. Hierdoor zal u energie en dus geld besparen.

Specificaties

Merk en type: Victron Venus GX
Gewicht: 0,25kg
Geschikt tot temperatuur: -20 tot +50 °C
Afmetingen: 130 x 120 x 28
Fabrieksgarantie: 5 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victron Venus GX Communicatiecentrum
Uw waardering