95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Victron 12V 60AH SuperPack Lithium Accu

 • Koop 2 voor 393,57 per stuk en bespaar 2%
 • Koop 3 voor 390,43 per stuk en bespaar 3%
 • Koop 5 voor 388,85 per stuk en bespaar 4%
403,-
Victron 12V 60AH SuperPack Lithium Accu
Victron 12V 60AH SuperPack Lithium Accu
403,-
Waardering:
100% of 100
Merk: Victron
Product Usps
Leverbaar
Bezorgd op woensdag 24 juli
Korte omschrijving

De Victron SuperPack 60AH 12V lithium accu is licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren. De accu kunt u tot 95% ontladen en heeft een ingebouwde BMS.

 
Plus- en minpunten
 • Voor onder andere uw boot, caravan of camper
 • Interne BMS en veiligheidsschakelaar
 • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
 • Kan tot wel 95% ontladen worden
 • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood
Omschrijving

De Victron SuperPack 60AH 12V lithium accu is geschikt voor bijvoorbeeld uw caravan, camper, boot of elektromotor. U kunt met de Victron SuperPack 60AH 12V lithium accu bijvoorbeeld gebruiken als extra stroomvoorziening in de boot of als huishoud accu in de camper. De Victron SuperPack 60AH 12V lithium accu is, dankzij de lithium technologie, lichter en compacter dan andere soorten accu's. De Victron SuperPack 60AH 12V lithium accu weegt namelijk, in vergelijking met lood, AGM en gel, stukken minder. Hierdoor is de Victron SuperPack 60AH 12V lithium accu makkelijker te tillen en te vervoeren.

De Victron 12V 60AH SuperPack lithium accu is onderhoudsvrij en volledig afgesloten. Doordat de Victron accu onderhoudsvrij is kunt u deze tijdens de winter voor een langere periode volledig opgeladen wegzetten. Een loodaccu moet u opladen om een te diepe ontlading te voorkomen. U kunt dankzij de lithium technologie de accu tot 95% ontladen. Hierdoor kunt u de volle accucapciteit gebruiken in tegenstelling tot bij andere soorten accu's, zoals een loodaccu. Zo kunt u een loodaccu van 105AH maar ontladen tot ca. 65AH van de accucapaciteit. De accu is voorzien van bouten die kunnen functioneren als accuklemmen bij het bevestigen van kabelogen. De Victron 12V 60AH SuperPack lithium accu heeft een garantie van 5 jaar.

De BMS-functie (Batterijmanagementsysteem) en de veiligheidsschakelaar beschermen de accu tegen: overladen, overspanning, over-ontladen en een te hoge temperatuur. De Victron accu's kunnen alleen rechtop gebruikt worden. De accu's kunnen parallel geschakeld worden, maar niet in serie.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011690
Merk
Victron
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
60,-
Afmetingen
13.8 x 22.9 x 21.3cm
Gewicht (kg)
10
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Nee
Handgrepen
Nee
Fabrieksgarantie
2 jaar
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Bernadette

  Op

  snelle levering
  doet wat het moet doen! Ik heb de accu zo aan kunnen sluiten in mijn camper en wordt perfect opgeladen met mijn zonnepanneeltjes op mijn dak. Prima om mijn koelkastje draaiende te houden.