Victron 12V 8AH Peak Power Lithium Accupakket

Het Victron 12V 8AH Peak Power lithium accupakket is speciaal voor uw caravan mover of caravan apparatuur. De Victron Power Pack is klein, compact en zeer licht.

Productnummer
10010044
 203,63
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, zaterdag 29 februari bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

 • Gratis verzending vanaf €125
 • 30 dagen bedenktijd
 • Afhalen tot 21:00
 • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

 • Speciaal voor uw caravan mover en caravan apparatuur
 • Geleverd inclusief acculader en bevestigingsmateriaal
 • Klein, compact en zeer licht ontwerp
 • Voor langdurig stroomverbruik, maar ook voor hoge pieken
 • Niet voorzien van accupolen

Aanbevolen bundels

 • Victron 12V 8AH Peak Power + VE.Direct Bluetooth Dongle

  X1
  Victron 12V 8AH Peak Power Lithium Accupakket
  +
  X1
  Victron VE.Direct Bluetooth Dongle

   253,53  250,74

  1.1% korting op alles.

  Pak  2,79 voordeel met deze bundel.

Omschrijving

De Victron Power Pack 12V 8AH is speciaal voor uw caravan mover of uw caravan apparatuur. Zo kunt uw met de Victron Power Pack 12V 8AH caravan movers voorzien van stroom tot 1000KG caravans en kunt u uw apparatuur voorzien van stroom, zoals bijvoorbeeld uw verlichting of koelkast. Aan de hand van de twee aansluitingen op de Victron Power Pack 12V 8AH kunt u kiezen tussen de twee toepassingen.

Het Victron 12V 8AH Peak Power lithium accupakket is klein, compact en zeer licht, dankzij het ontwerp en de lithium technologie. Dankzij deze eigenschap en het bijgeleverde bevestigingsmateriaal kunt u de Victron Peak Power lithium accu gemakkelijk in uw caravan verwerken. Zo neemt de Victron Power Pack accu geen ruimte in en kunt u de accu gemakkelijk vervoeren tijdens mobiele toepassingen. Dit is niet mogelijk bij andere soorten accu's, zoals gel, lood en AGM accu's. De Victron Power Pack lithium accu is onderhoudsvrij. Dankzij de opslagmodus wordt het stroomverbruik verlaagt tot vrijwel nul. Zo wordt schade voorkomen tijdens langdurig opslag en hoeft u zich geen zorgen te maken over de accu wanneer u deze volledig opgeladen opbergt. Dit kan u bijvoorbeeld niet doen bij een loodaccu, aangezien deze soort accu regelmatig ontladen en opgeladen moet worden voor de duurzaamheid. De Victron Peak Power lithium accu heeft twee ingangen. De mover ingang kunt u gebruiken voor doeleinden die voor een korte tijd veel stroom vereisen, zoals bijvoorbeeld een caravan mover. De huishoudelijke (domestic) ingang kunt u gebruiken voor doeleinden die een langdurig lage spanning vereisen, zoals bijvoorbeeld verlichting of een koelkast.

Het Victron 12V 8AH Peak Power lithium accupakket wordt geleverd met een afstandbediening. Deze afstandbediening bestaat uit een drukknop en een twee kleuren LED-statusindicatie. Met de drukknop kunt u de accu aan en uit zetten en tussen de verschillende modus veranderen. Op deze manier kunt u de Victron Peak Power Pack accu zonder zorgen verwerken in uw caravan, aangezien u de accu op afstand kunt besturen. Ook kunt u gemakkelijk de accu-stand zien via de LED-statusindicatie. Aan de hand van de LED-statusindicatie kunt u zien in welke stand de accu staat, of de accu volledig opgeladen is en of er overbelasting of over-temperatuur is binnen de accu.

Het Victron 12V 8AH Peak Power lithium accupakket beschikt over een bluetooth functie. Aan de hand van deze functie kunt u via de VictronConnect app de accu bedienen en bewaken. Via de app kunt u de accu aan en uit zetten en u kunt de accuspanning, temperatuur en alarmen inzichtelijk krijgen. Zo kunt u zonder zorgen gebruik maken van de accu en altijd van een afstand uw accu monitoren en besturen. Om gebruik te maken van deze functie heeft u de Victron Bluetooth dongle nodig.

Specificaties

Merk en type: Victron 12V 8AH Peak Power Lithium Accupakket
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en hoge pieken
Accucapaciteit: 8 AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 9,2 x 19 x 17,2 cm
Gewicht: 2,2KG
Garantie: 5 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victron 12V 8AH Peak Power Lithium Accupakket
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (249.09 kB)