Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Victron 12V 30AH Peak Power Lithium Accupakket

De Victron Peak Power Pack 30Ah is speciaal ontwikkeld voor uw caravan mover of caravan apparatuur. De Victron Peak Power Pack 30Ah is klein compact en zeer licht.

Productnummer
10010046
 479,94
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, vrijdag 16 april bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

 • 30 dagen retourneren
 • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
 • Afhalen tot 21:00 uur
 • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

 • Speciaal voor uw caravan mover en caravan apparatuur
 • Geleverd inclusief acculader en bevestigingsmateriaal
 • Klein, compact en zeer licht ontwerp
 • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
 • Niet voorzien van accupolen

Aanbevolen bundels

 • Victron 12V 30AH Peak Power + VE.Direct Bluetooth Dongle

  X1
  Victron 12V 30AH Peak Power Lithium Accupakket
  +
  X1
  Victron VE.Direct Bluetooth Dongle

   523,84  519,65

  0.8% korting op alles.

  Pak  4,19 voordeel met deze bundel.

Omschrijving

De Victron Peak Power Pack 30Ah is speciaal voor uw caravan mover of caravan apparatuur. Zo kunt u met de Victron Peak Power Pack 30Ah bijvoorbeeld de verlichting of koelkast in uw caravan voorzien van stroomt of kan u uw caravan mover van stroom voorzien. De Victron Peak Power Pack 30AH beschikt over twee verschillende ingangen waardoor u kunt veranderen in het doeleinde.

Het Victron Peak Power Pack 30Ah lithium accupakket is, dankzij de lithium technologie en het design klein, compact en zeer licht. Door deze eigenschap en het bijgeleverde bevestigingsmateriaal kunt u de lithium accu gemakkelijk in uw caravan bouwen. U kunt dit gemakkelijk doen, doordat da accu vele malen lichter en compacter is dan een gel, AMG of lood accu. De Victron Peak Power Pack 30Ah is onderhoudsvrij, waardoor u geen onderhoud hoeft te houden, zoals bij een loodaccu. Een loodaccu moet u namelijk regelmatig ontladen en laden voor de duurzaamheid. De Victron Power Pack kunt u in uw caravan bouwen en tijdens het winterseizoen volledig opgeladen wegzetten. Aan de hand van de twee verschillende ingangen kunt u het Victron Peak Power Pack 30Ah accupakket voor verschillende doeleinden gebruiken. Via de huishoudelijke (domestic) ingang kunt u uw caravan apparaten voorzien van stroom, zoals bijvoorbeeld uw koelkast of verlichting. Via de mover ingang kunt u uw caravan mover voorzien van stroom.

Met de bijgeleverde afstandbediening kunt u het Victron 12V 30Ah Peak Power lithium accupakket gemakkelijk bedienen. De afstandbediening beschikt over een twee kleuren LED-statusindicatie en een drukknop. Via de drukknop kunt u de lithium accu aan en uit zetten en ook de accumodus veranderen. Aan de hand van de LED-statusindicatie kunt u zien in welke stand de accu staat, of er overbelasting of over-temperatuur is binnen de accu en of de accu volledig opgeladen is.

het Victron Peak Power Pack 30Ah beschikt over een bluetooth functie. Via de VictronConnect app kunt u uw mobiel verbinden met de accu om zo uw accu altijd te kunnen monitoren. Via de app kunt u de accuspanning, temperatuur en alarmen inzichtelijk krijgen en kunt u de accu aan en uit zetten. Om gebruik te maken van deze functie heeft u de Victron bluetooth dongle nodig.

Specificaties

Merk en type: Victron 12V 20AH Peak Power Lithium Accupakket
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en hoge pieken
Accucapaciteit: 30 AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 17,2 x 19 x 17,2 cm
Gewicht: 5,4KG
Garantie: 5 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victron 12V 30AH Peak Power Lithium Accupakket
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (249.09 kB)