95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Victron 12V 30AH Peak Power Lithium Accupakket

  • Koop 2 voor 583,03 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 3 voor 578,37 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 5 voor 576,05 per stuk en bespaar 4%
597,-
Victron 12V 30AH Peak Power Lithium Accupakket
Victron 12V 30AH Peak Power Lithium Accupakket
597,-
Merk: Victron
Product Usps
Nog 1 op voorraad
Voor 22:00 besteld, dinsdag bezorgd
Korte omschrijving

De Victron Peak Power Pack 30Ah is speciaal ontwikkeld voor uw caravan mover of caravan apparatuur. De Victron Peak Power Pack 30Ah is klein compact en zeer licht.

 
Plus- en minpunten
  • Speciaal voor uw caravan mover en caravan apparatuur
  • Geleverd inclusief acculader en bevestigingsmateriaal
  • Klein, compact en zeer licht ontwerp
  • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
  • Niet voorzien van accupolen
Aanbevolen bundel
=
638,-
632,89
Korting 5,11
Omschrijving

De Victron Peak Power Pack 30Ah is speciaal voor uw caravan mover of caravan apparatuur. Zo kunt u met de Victron Peak Power Pack 30Ah bijvoorbeeld de verlichting of koelkast in uw caravan voorzien van stroomt of kan u uw caravan mover van stroom voorzien. De Victron Peak Power Pack 30AH beschikt over twee verschillende ingangen waardoor u kunt veranderen in het doeleinde.

Het Victron Peak Power Pack 30Ah lithium accupakket is, dankzij de lithium technologie en het design klein, compact en zeer licht. Door deze eigenschap en het bijgeleverde bevestigingsmateriaal kunt u de lithium accu gemakkelijk in uw caravan bouwen. U kunt dit gemakkelijk doen, doordat da accu vele malen lichter en compacter is dan een gel, AMG of lood accu. De Victron Peak Power Pack 30Ah is onderhoudsvrij, waardoor u geen onderhoud hoeft te houden, zoals bij een loodaccu. Een loodaccu moet u namelijk regelmatig ontladen en laden voor de duurzaamheid. De Victron Power Pack kunt u in uw caravan bouwen en tijdens het winterseizoen volledig opgeladen wegzetten. Aan de hand van de twee verschillende ingangen kunt u het Victron Peak Power Pack 30Ah accupakket voor verschillende doeleinden gebruiken. Via de huishoudelijke (domestic) ingang kunt u uw caravan apparaten voorzien van stroom, zoals bijvoorbeeld uw koelkast of verlichting. Via de mover ingang kunt u uw caravan mover voorzien van stroom.

Met de bijgeleverde afstandbediening kunt u het Victron 12V 30Ah Peak Power lithium accupakket gemakkelijk bedienen. De afstandbediening beschikt over een twee kleuren LED-statusindicatie en een drukknop. Via de drukknop kunt u de lithium accu aan en uit zetten en ook de accumodus veranderen. Aan de hand van de LED-statusindicatie kunt u zien in welke stand de accu staat, of er overbelasting of over-temperatuur is binnen de accu en of de accu volledig opgeladen is.

het Victron Peak Power Pack 30Ah beschikt over een bluetooth functie. Via de VictronConnect app kunt u uw mobiel verbinden met de accu om zo uw accu altijd te kunnen monitoren. Via de app kunt u de accuspanning, temperatuur en alarmen inzichtelijk krijgen en kunt u de accu aan en uit zetten. Om gebruik te maken van deze functie heeft u de Victron bluetooth dongle nodig.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10010046
Merk
Victron
Toepassing
Caravan movers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
30,-
Afmetingen
17.2 x 19 x 17.2cm
Gewicht (kg)
5
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Ja
Handgrepen
Nee
Fabrieksgarantie
5 jaar
Bijlage
Bundel combinaties
=
638,-
632,89
Korting 5,11