Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Victron 12V 20AH Peak Power Lithium Accupakket

Waardering:
100% of 100

De Victron Peak Power Pack 20Ah is speciaal ontwikkeld voor uw caravan mover of caravan apparatuur. De Victron Peak Power Pack 20AH is klein, compact en zeer licht.

Productnummer
10010045
 347,99
Leverbaar
Bezorgd op vrijdag 16 april
Klik hier om het product te bezichtigen

 • 30 dagen retourneren
 • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
 • Afhalen tot 21:00 uur
 • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

 • Speciaal voor uw caravan mover en caravan apparatuur
 • Geleverd inclusief acculader en bevestigingsmateriaal
 • Klein, compact en zeer licht ontwerp
 • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
 • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood

Aanbevolen bundels

 • Victron 12V 20AH Peak Power + VE.Direct Bluetooth Dongle

  X1
  Victron 12V 20AH Peak Power Lithium Accupakket
  +
  X1
  Victron VE.Direct Bluetooth Dongle

   391,89  388,36

  0.9% korting op alles.

  Pak  3,53 voordeel met deze bundel.

Omschrijving

De Victron Peak Power Pack 20Ah is speciaal ontwikkeld voor uw caravan mover of caravan apparatuur. Zo kunt u met de Victron Peak Power Pack 20Ah uw caravan mover voorzien van stroom tijdens, een vakantie in Spanje bijvoorbeeld, of uw caravan apparatuur voorzien van stroom, zoals bijvoorbeeld uw koelkast of verlichting. U kunt via de twee ingangen van de Victron Peak Power Pack 20Ah tussen deze twee toepassingen kiezen.

Dankzij het ontwerp en de lithium technologie is het Victron Peak Power Pack 20Ah accupakket klein, compact en zeer licht. Dankzij deze eigenschap en het bijgeleverde bevestigingsmateriaal kunt u de Victron Peak Power Pack 20Ah gemakkelijk meenemen of inbouwen binnen uw caravan. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken als u op een wat latere leeftijd bent, aangezien de accu altijd aanwezig is. Dit is bij een lood, gel of AGM accu niet mogelijk, aangezien deze zwaarder en groter zijn dan lithium accu's. Het Victron Peak Power Pack 20Ah accupakket is onderhoudsvrij. Hierdoor kunt u de volledig opgeladen Victron Power Pack 20Ah accu zonder zorgen inbouwen in uw caravan en vervolgens deze buiten het seizoen opbergen. Een lithium accu heeft namelijk geen onderhoud nodig, in tegenstelling tot een loodaccu, die u regelmatig moet ontladen en laden voor de duurzaamheid. De Victron Power Pack lithium accu heeft twee ingangen. De huishoudelijke (domestic) ingang kunt u gebruiken voor doeleinden die een langdurig lage spanning vereisen, zoals bijvoorbeeld verlichting of een koelkast. De mover ingang kunt u gebruiken voor doeleinden die voor een korte tijd veel stroom vereisen, zoals bijvoorbeeld een caravan mover.

Het Victron 12V 20Ah Peak Power lithium accupakket wordt geleverd met een afstandbediening. Deze afstandbediening beschikt over een twee kleuren LED-statusindicatie en een drukknop. Met de drukknop kunt u de accu uit en aan zetten en van modus veranderen. Op deze manier kunt u de Power Peak accu op afstand besturen en dus bijvoorbeeld in uw caravan bouwen. Ook kunt u gemakkelijk de accu-stand zien via de LED-statusindicatie. Aan de hand van de LED-statusindicatie kunt u zien in welke stand de accu staat, of er overbelasting of over-temperatuur is binnen de accu en of de accu volledig opgeladen is.

Het Victron Peak Power Pack 20Ah accupakket beschikt over een bluetooth functie. Via de VictronConnect app kunt u met de accu verbinden om zo de accu te bedienen en bewaken. Via de app kunt u de accuspanning, temperatuur en alarmen inzichtelijk krijgen en kunt u de accu aan en uit zetten. Zo kunt u met al het gemak uw accu monitoren. Om gebruik te maken van deze functie heeft u de Victron Bluetooth dongle nodig.

Specificaties

Merk en type: Victron 12V 20AH Peak Power Lithium Accupakket
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en hoge pieken
Accucapaciteit: 20 AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 13,2 x 19 x 17,2 cm
Gewicht: 3,8KG
Garantie: 5 jaar

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victron 12V 20AH Peak Power Lithium Accupakket
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (249.09 kB)