95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Victron Multiplus Compact 12/800-35 Omvormer en acculader

529,-
Victron Multiplus Compact 12/800-35 Omvormer en acculader
Victron Multiplus Compact 12/800-35 Omvormer en acculader
529,-
Merk: Victron
Product Usps
Leverbaar
Bezorgd op woensdag 24 juli
Korte omschrijving

De Victron Multiplus 12 800 is een omvormer en lader in één die walstroom of stroom uit een aggregaat omzet in laadstroom. De Victron Multiplus heeft een laadstroom van 35 ampère.

 
Plus- en minpunten
  • Omvormer en acculader in één
  • Uitgangsvermogen van 800VA
  • Bewaking en regeling op afstand
  • Heeft een PowerAssist-functie
  • Niet geschikt voor 24V accupakketten
Omschrijving

Deze Victron Multiplus 12 800 is een omvormer en lader in één. De Victron Multiplus 12 800 zorgt ervoor dat stroom uit een aggregaat of walstroom automatisch wordt omgezet naar laadstroom voor uw accu. De Victron Multiplus 12 800 is hierdoor zeer geschikt voor gebruik op en in boten. De Victron Multiplus 12 800 is een zware acculader. Hij kan hierdoor accu's laden met veel capaciteit. Hierdoor verbruikt de Multiplus ook veel aggregaat of walstroom. Door het PowerControl systeem verbruikt de Victron omvormer alleen de stroom die ''over'' is, zodat de wal- of aggregaatstroom niet overbelast kan raken. Hierdoor hebben andere gebruikers van een aggregaat of walstroom geen last van uw Victron acculader. De Victron Multiplus 12 800 is gemakkelijk te bedienen met de schakelaar aan de voorkant. De Victron Multiplus 12 800 kan hiermee gemakkelijk aan en uit gezet worden. Hiermee kan ook de omvormer uitgeschakeld worden en enkel de acculader ingeschakeld worden. De acculader is in 3 stappen volautomatisch. Deze stappen zijn: Bulk, absorptie en float. Deze worden voor u uitgekozen en worden aangepast op het gebruik van uw accu. Zo wordt uw accu op de beste manier mogelijk opgeladen.

Ook heeft de Victron Multiplus 12 800 de functie PowerAssist. Hierdoor kan de Victron Multiplus 12 800 stroom halen uit uw accu om een aggregaat of walstroom aan te vullen als hij overbelast raakt. Als de belasting afneemt zal uw accu weer worden opgeladen met reservestroom uit een aggregaat of walstroom. De Victron lader zal al uw apparatuur van stroom voorzien als u een stroomstoring heeft. Dit doet hij zo snel dat uw apparaten hier niets van merken. De Victron Multiplus 12 800 kan parallel geschakeld worden met andere Multiplus eenheden, waardoor hij meer laadvermogen kan genereren. Via de gratis VRM-portaal-website en gratis VRM-app kunt u deze Victron omvormer op afstand monitoren en configureren. De toegang is mogelijk via uw telefoon, tablet, laptop of pc. Hierdoor is het gebruik van de Multiplus extra gemakkelijk.

Via de LED indicatoren is de Victron Multiplus 12 800 gemakkelijk te monitoren. Het gele indicatielampje gaat branden als de acculader aan het opladen is. Het rode indicatielampje gaat branden als er iets fout gaat. Hiermee wordt u gewaarschuwd. Het groene indicatielampje gaat branden als de stroom van de omvormer aan staat.

Specificaties

Merk en type: Victron Multiplus 12/800
Laadspanning: 12V
Laadstroom: 35A
Geschikt voor accutype: Alle typen loodaccu's en lithium-ion accu's
Geschikt voor laden van accu's met amperage: 14Ah - 150Ah
Geschik voor onderhoudsladen van accu's met een amperage: tot 225Ah
Type lader: Acculader en omvormer
Lader programma's: Bulk, absorptie en float
Beveiligd tegen: Omgekeerde polariteit, oververhitting, overbelasting, te hoge en te lage accuspanning en kortsluiting
Aansluiting op accu: Accu kabels van 1,5 meter
Afmetingen: 375 x 214 x 110mm
Isolatieklasse: IP21
Fabrieksgarantie: 5 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
15-1221000
Merk
Victron
Bijlage