95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Victron 12V 20AH SuperPack Lithium Accu

  • Koop 2 voor 183,60 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 3 voor 182,13 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 5 voor 181,40 per stuk en bespaar 4%
188,-
Victron 12V 20AH SuperPack Lithium Accu
Victron 12V 20AH SuperPack Lithium Accu
188,-
Merk: Victron
Product Usps
Nog 4 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De Victron lithium Superpack 12V 20AH accu is licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren. De accu kunt u tot 95% ontladen en heeft een ingebouwde BMS.

 
Plus- en minpunten
  • Voor onder andere uw boot, caravan of camper
  • Interne BMS en veiligheidsschakelaar
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Kan tot wel 95% ontladen worden
  • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood
Omschrijving

De Victron lithium Superpack 12V 20AH accu is geschikt voor bijvoorbeeld uw caravan, camper, boot of elektromotor. U kunt met de Victron lithium Superpack 12V 20AH accu bijvoorbeeld gebruiken als huishoud accu in de camper of om uw elektromotor van stroom te voorzien. De Victron lithium Superpack 12V 20AH accu is lichter en compacter dan andere soorten accu's dankzij de lithium technologie. De Victron lithium Superpack 12V 20AH accu weegt namelijk, in vergelijking met lood, AGM en gel, vele malen minder. Hierdoor is de Victron lithium Superpack 12V 20AH accu makkelijker mee te nemen.

De Victron 12V 20AH SuperPack lithium accu is onderhoudsvrij en volledig afgesloten. Doordat de Victron accu onderhoudsvrij is kunt u deze tijdens de winter voor een langere periode volledig opgeladen wegzetten. Een loodaccu moet u om de zoveel tijd opladen om een te diepe ontlading te voorkomen. U kunt de accu dankzij de lithium technologie tot 95% van de accucapaciteit ontladen. Hierdoor kunt u de volledige accucapaciteit gebruiken in tegenstelling tot bij andere soorten accu's, zoals een loodaccu. Zo kunt u een loodaccu van 105AH maar ontladen tot ca. 65AH van de accucapaciteit. De accu wordt geleverd met bouten die kunnen functioneren als accuklemmen bij het bevestigen van bijvoorbeeld kabelogen. De Victron 12V 20AH SuperPack lithium accu heeft een garantie van 5 jaar.

De veiligheidsschakelaar en de BMS-functie (Batterijmanagementsysteem) beschermen de accu tegen: overladen, overspanning, over-ontladen en een te hoge temperatuur. De Victron accu's kunnen alleen rechtop gebruikt worden. De accu's kunnen niet in serie geschakeld worden, maar wel in parallel.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011689
Merk
Victron
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
20,-
Afmetingen
7.7 x 18.1 x 16.7cm
Gewicht (kg)
4
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Nee
Handgrepen
Nee
Fabrieksgarantie
2 jaar