95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten. dinsdag 21 mei staan wij weer voor je klaar.

Victron 12V 160AH Lithium Smart Accu

 • Koop 2 voor 963,90 per stuk en bespaar 2%
 • Koop 3 voor 956,21 per stuk en bespaar 3%
 • Koop 5 voor 952,36 per stuk en bespaar 4%
987,-
Waardering:
60% of 100
Merk: Victron
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Victron LifePO4 160AH Smart lithium accu 12V is geschikt voor onder andere uw boot, caravan of camper. Dankzij de externe BMS kan de Victron Smart accu sneller laden en ontladen.

 
Bekijk vergelijkbare producten >
Plus- en minpunten
 • Voor onder andere uw boot, caravan of camper
 • Sneller laden en ontladen dankzij de externe BMS
 • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
 • Ideaal voor uw Victron setup
 • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood
Omschrijving

De Victron LiFePO4 160Ah accu is zeer geschikt voor onder andere uw boot, caravan of camper. Zo kunt u de Victron LifePO4 160Ah accu aansluiten op uw caravan, camper of boot om zo uw apparatuur van stroom te voorzien. Ook is de Victron LifePO4 160Ah accu geschikt voor een setup met een omvormer en zonnepanelen. Dankzij de lithium technologie is de Victron LiFePO4 160Ah accu vele malen lichter dan andere soorten accu's, zoals AGM, gel en loodaccu's. Hierdoor is de Victron 12V 160Ah lithium Smart accu zeer geschikt voor mobiele toepassingen, zoals het inbouwen van de accu binnen uw boot.

De Victron 12V 160Ah lithium Smart accu is onderhoudsvrij. Dankzij de lithium technologie hoeft u de accu niet te onderhouden, wat bij een loodaccu wel moet. Een loodaccu moet u regelmatig ontladen en opladen om de duurzaamheid te behouden, terwijl u een lithium accu volledig opgeladen weg kan zetten tijdens het winterseizoen. Een lithium accu kan het volledige vermogen benutten. Dit betekend dat u de volle 160Ah kunt benutten bij de Victron 12V 160Ah lithium Smart accu, wat bij andere soorten accu's niet mogelijk is. De Victron lithium accu kan het volledige vermogen benutten. Dit betekend dat u de volle 160AH kunt benutten, wat bij andere soorten accu's niet mogelijk is. De Victron lithium accu beschikt over een externe BMS. Door de externe BMS kunt u de accu sneller opladen en ontladen, waardoor de lithium accu geschikt is voor zwaardere doeleinden. De veiligheid wordt bewaakt door de externe BMS. Deze beschermt de accu tegen onderspanning, overspanning en tegen een te hoge temperatuur. De BMS wordt niet standaard bijgeleverd, maar is noodzakelijk voor uw veiligheid.

Dankzij de bluetooth functie van de Victron 12V 160Ah lithium Smart accu kunt u uw accu altijd monitoren. Door de VictronConnect app te downloaden kunt u uw mobiel verbinden met de accu. Zo krijgt u de temperatuur, voltage en alarmen inzichtelijk. De app geeft hiernaast potentiële problemen aan, wat zeer handig is wanneer u een volledige Victron setup heeft. De Victron 12V 160Ah lithium Smart accu is zeer geschikt voor uw Victron setup. Zo kunt u door de externe BMS de Victron Smart accu in de zwaardere setups verwerken.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10010053
Merk
Victron
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
160,-
Afmetingen
15.2 x 32.1 x 23.7cm
Gewicht (kg)
18
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Ja
Handgrepen
Nee
Fabrieksgarantie
2 jaar
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  60%

  Door C Midden

  Op

  oud model
  Een mooie accu maar een oud model dat groter en veel zwaarder is dan het nieuwste
Anderen bekeken ook