Victron 12V 100AH Lithium Smart Accu

De Victron LifePO4 100AH Smart lithium accu 12V is geschikt voor onder andere uw boot, caravan of camper. Dankzij de externe BMS kan de Victron Smart accu sneller laden en ontladen.

Productnummer
10010051
 1.320,79
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Voor onder andere uw boot, caravan of camper
  • Sneller laden en ontladen dankzij de externe BMS
  • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
  • Ideaal voor uw Victron setup
  • BMS is noodzakelijk voor de veiligheid

Omschrijving

De Victron LifePO4 100AH Smart lithium accu 12V is geschikt voor onder andere uw boot, caravan of camper. De Victron LifePO4 100AH Smart lithium accu 12V is zeer geschikt als inbouw lithium accu voor uw boot, caravan of camper om zo uw apparaten te voorzien van stroom of om de accu aan te sluiten op uw Victron setup in bijvoorbeeld uw camper. De Victron LifePO4 100AH Smart lithium accu 12V is zeer licht en compact, dankzij de lithium technologie. Lithium accu's, zijn in tegenstelling tot AGM, gel en loodaccu's vele malen lichten, waardoor een lithium accu ideaal is om te gebruiken binnen mobiele toepassingen.

De Victron 12V 100AH lithium Smart accu is ideaal voor het inbouwen binnen mobiele toepassingen, aangezien de lithium accu onderhoudsvrij is. Dit is een voordeel ten opzichte van een loodaccu, die u moet onderhouden door te ontladen en opladen om de duurzaamheid te behouden. Hierdoor kunt u de Victron lithium accu samen met uw caravan zonder zorgen tijdens het winterseizoen opbergen. Een lithium accu kan het volledige vermogen benutten. Dit betekend dat u de volle 100AH kunt benutten bij de Victron 12V 100AH lithium Smart accu, wat bij een loodaccu maar 65AH zou zijn van de 100AH. De Victron lithium accu beschikt over een externe BMS. Hierdoor kunt u de lithium accu sneller ontladen en opladen, waardoor u de accu kunt gebruiken voor de zwaardere doeleinden. De veiligheid wordt bewaakt door de externe BMS. Deze beschermt de accu tegen onderspanning, overspanning en tegen een te hoge temperatuur. De BMS wordt niet standaard bijgeleverd, maar is noodzakelijk voor uw veiligheid.

De Victron 12V 100AH lithium Smart accu beschikt standaard over een bluetooth functie. Via deze functie kunt u de VictronConnect app koppelen aan uw mobiel om zo uw accu te monitoren. Zo kunt u via de app de voltages, temperatuur en alarmstatus te zien krijgen. De app geeft potentiële problemen aan, wat zeer handig is wanneer u een Victron setup heeft. De Victron 12V 100AH lithium Smart accu is zeer geschikt voor uw Victron setup. Zo kunt u de Victron Smart accu koppelen aan bijvoorbeeld uw omvormer of zonnepanelen. Door de externe BMS kan de Smart accu sneller laden en ontladen, waardoor de accu geschikt is voor de zwaardere setups.

Specificaties

Merk en type: Victron 12V 100AH Lithium Smart Accu
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 100 AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 19,7 x 32,1 x 15,2 cm
Gewicht:: 15KG
Garantie: 2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victron 12V 100AH Lithium Smart Accu
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (352.55 kB)