Kom jij ons team in IJsselstein versterken? Wij zoeken gedreven online marketeers en content marketeers. Bekijk onze vacatures
Gewild

Victron EasySolar 12/1600/70 Omvormer en acculader

Waardering:
100% of 100

De Victron Easysolar is een alles-in-één stroomoplossing op zonne-energie en is eenvoudig te installeren. De Victron Easysolar is voorzien van een MPPT 100/50 laadregelaar.

Productnummer
10008925
1.986,81
Leverbaar
Bezorgd op woensdag 14 december
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

 • Alles-in-één-stroomoplossing op zonne-energie
 • Eenvoudig te installeren
 • Uitgerust met een MPPT laadregelaar
 • Gebruik van wisselstroom en/of zonne-energie
 • Niet geschikt voor 24V accu's

Aanbevolen bundels

 • Victron EasySolar 12/1600/70 + Startbooster

  X1
  Victron EasySolar 12/1600/70 Omvormer en acculader
  +
  X1
  Tacklife T6 Startbooster

  2.061,81 2.041,19

  1% korting op alles.

  Pak 20,62 voordeel met deze bundel.

Omschrijving

Deze Victron Easysolar is een alles-in-één stroomoplossing op zonne-energie. De Victron Easysolar is een combinatie van een MPPT 100/50 laadregelaar, zuivere sinus MultiPlus 1600VA omvormer en 40A acculader. Omdat de Victron Easysolar nauwelijks bedrading heeft, kunt u deze gemakkelijk en snel installeren. Op de MPPT 100/50 laadregelaar kunt u tot maximaal 3 sets panelen aansluiten. Verder is de Victron Easysolar gemakkelijk te bedienen door middel van de schakelaar aan de voorzijde. Hiermee heeft u de keuze om alleen de acculader te gebruiken, maar ook om de Victron Easysolar aan en uit te zetten. De acculader is 3-staps volautomatisch. Deze 3 stappen zijn: Bulk, absorptie en float. De acculader kiest deze zelf uit op het juiste moment. De acculader doet dit op basis van het gebruik van de accu. Uw accu wordt hierdoor ook op de beste en snelste manier mogelijk opgeladen.

Er worden accukabels meegeleverd voor de MPPT laadregelaar en de MultiPlus 1600 omvormer/lader. Door de combinatie van de laadregelaar en omvormer/lader heeft u de mogelijkheid om uw accu's op te laden met zonne-energie en met wisselstroom (via een aggregaat). De Victron Easysolar is voorzien van een PowerAssist-functie. Hiermee wordt overbelasting van een aggregaat of apparaat voorkomen. De Victron Easysolar neemt de voeding over in het geval van stroomuitval. Dit gebeurt in minder dan 20 milliseconden, zodat alle apparaten ongestoord blijven functioneren. De wisselstroomverdeling bestaat uit een aardlekschakelaar en vier wisselstroomuitgangen die van contactverbrekers zijn voorzien. De Victron Easysolar kunt u via uw computer instellen. Dit kan via de gratis VRM-portaal-website en VRM-app. Deze zijn toegankelijk van over de hele wereld. Dit maakt het gebruiken van de Easysolar nog gemakkelijker.

Via de LED indicatoren is de acculader en omvormer gemakkelijk te monitoren. De gele indicator gaat branden bij de stap waarin de acculader zich bevind. Tevens waarschuwt de acculader en omvormer u door middel van de rode indicatoren. Dit gebeurd bijvoorbeeld als de temperatuur te hoog is, de accu een te lage spanning heeft of als er sprake is van overbelasting. De groene indicatoren geven aan of de stroom aan staat van de acculader of de stroom van de omvormer.

Specificaties

Merk en type: Victron EasySolar 12/1600/70
Laadspanning: 12V
Laadstroom: 70A
Geschikt voor accutype: Alle typen loodaccu's en lithium-ion accu's
Geschikt voor laden van accu's met amperage: 50Ah - 350Ah
Geschik voor onderhoudsladen van accu's met een amperage: 500Ah
Type lader: Acculader en omvormer
Lader programma's: Bulk, absorptie en float
Beveiligd tegen: Omgekeerde polariteit, oververhitting, overbelasting, te hoge en te lage accuspanning en kortsluiting
Aansluiting op accu: Accukabels (1,5 meter)
Afmetingen: 745 x 214 x 110 mm
Isolatieklasse: IP21
Fabrieksgarantie: 5 jaar

Reviews 2

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victron EasySolar 12/1600/70 Omvormer en acculader
Uw waardering

Bijlagen

Handleiding (1.48 MB)