95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Victron Blue Smart IP65 (Type: 24V/8A)

159,-
Victron Blue Smart IP65 (Type: 24V/8A)
Victron Blue Smart IP65 (Type: 24V/8A)
159,-
Merk: Victron
Product Usps
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De Victron Blue Smart IP65 is een 24V acculader met een laadstroom van 8A. De Victron Blue Smart IP65 is geschikt voor het laden van lood, AGM, gel en zelfs lithium accu's.

 
Plus- en minpunten
  • Geschikt voor 24V accu's
  • Geschikt voor lood, AGM, gel en zelfs lithium accu's
  • Beschikt over herstelfunctie zwaar ontladen accu's
  • Ingebouwde bluetoothfunctie
  • Niet geschikt voor 12V accu's
Omschrijving

De Victron Blue Smart IP65 is een 24V 8A acculader met een brede toepassing en veel gebruiksgemak. Allereerst is de Victron Blue Smart IP65 geschikt voor het laden van zowel lood, AGM, gel en lithium accu's. Daarnaast beschikt de Victron Blue Smart IP65 over een herconditioneringsfunctie en kunt u de acculader instellen aan de hand van uw smartphone. Mede hierdoor is de Victron Blue Smart IP65 24V 8A een erg populaire acculader.

Deze Victron Blue Smart IP65 beschikt over een laadstroom van 8A. Hierdoor is de acculader geschikt voor het laden van middelgrote accu's. De Victron Blue Smart IP65 functioneert aan de hand van een 7-staps laadsysteem. Zo zal de acculader dankzij verschillende stappen zoals de bulk- en float-fasen, uw accu snel en gecontroleerd opladen. Tevens beschikt de Victron Blue Smart IP65 24V 8A over een temperatuursensor die constant de omgevingstemperatuur meet. Hiermee stemt de acculader die ideale laadstroom af en dit komt ten goede van de duurzaamheid van uw accu. De Victron Blue Smart IP65 is ook erg veilig dankzij de IP65 certificatie en beveiligingen tegen kortsluiting, omgekeerde polariteit en oververhitting.

Dankzij de herconditioneringsfunctie van de Victron Blue Smart IP65 24V 8A kunt u gesulfateerde accu herstellen. Sulfatering tast uw accucapaciteit aan wanneer de accu een langere tijd niet gebruikt. De Victron Blue Smart IP65 kunt hierbij uw licht-gesulfateerde accu herstellen en veilig weer opladen. Een ander voordeel is dat deze acculader beschikt over een bluetoothfunctie, zo kunt u de acculader verbinden met uw smartphone. Hierdoor kunt u vanaf een afstand, constant de acculader instellen en de status van de accu monitoren. De Victron Blue Smart IP65 wordt standaard geleverd met krokodillenklemmen en M8-aansluitogen. Zo kunt u de acculader op verschillende manieren aansluiten.

Specificaties

Merk en type: Victron Blue Smart IP65 (24V/ 8A)
Laadspanning: 24V
Laadstroom: 8A
Geschikt voor accutype: Alle typen loodaccu's en Li-ion lithium accu's
Type lader: Volautomatisch in 7 stappen
Lader programma's: Bulk
Absorptie Float
Beveiligd tegen: Oververhitting, omgekeerde polariteit en kortsluiting
Aansluiting op accu: Accuklemmen of schroefogen
Afmetingen: 190 x 95 x 60mm
Isolatieklasse: IP65
Fabrieksgarantie: 2 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013199
Merk
Victron