95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2251 reviews
Zoeken

Victron Blue Smart IP65 (Type: 24V/5A)

114,-
Victron Blue Smart IP65 (Type: 24V/5A)
Victron Blue Smart IP65 (Type: 24V/5A)
114,-
Merk: Victron
Product Usps
Nog 2 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

Deze Victron Blue Smart IP65 is een 24V acculader met een laadstroom van 5A. Deze Victron acculader is geschikt voor lood, AGM, gel en zelfs lithium accu's.

 
Plus- en minpunten
  • Geschikt voor 24V accu's
  • Geschikt voor lood, AGM, gel en zelfs lithium accu's
  • Beschikt over herstelfunctie zwaar ontladen accu's
  • Ingebouwde bluetoothfunctie
  • Niet geschikt voor 12V accu's
Omschrijving

Deze Victron Blue Smart IP65 is een Victron acculader is een 24V acculader met een laadstroom van 5A. het grote voordeel van de Victron Blue Smart IP65 is dat deze acculader geschikt is voor het laden van lood, AGM, gel en zelfs lithium accu's. Zo onderscheid de Victron Blue Smart IP65 lader zich van andere acculaders in dezelfde klasse. Daarnaast heeft deze 24V acculader een herstelfunctie waardoor u ook diep ontladen accu's kunt herstellen en opladen.

De Victron Blue Smart IP65 heeft een laadstroom van 5A en is hiermee geschikt voor kleine tot middelgrote accu's. Deze acculader werkt aan de hand van een 7-staps laadsysteem. Hiermee laadt de Victron Blue Smart IP65 uw accu snel en gecontroleerd op. Daarnaast meet de Victron Blue Smart IP65 zijn omgevingstemperatuur en stemt op basis hiervan de ideale laadstroom af. Mede hierdoor zal uw accu een langere levensduur hebben. Daarnaast is deze 24V Victron acculader IP65 gecertificeerd. Dit betekent dat de Victron Blue Smart stof- en waterdicht is. Tevens is de acculader beveiligd tegen kortsluiting, omgekeerde polariteit en oververhitting. Al deze aspecten zorgen voor een extra lange levensduur!

De Victron Blue Smart IP65 onderscheid zich ook door de speciale herconditioneringsfunctie. Hiermee kan de acculader sulfatering in de accu herstellen. Sulfatering ontstaat wanneer een accu een lange tijd niet gebruikt is, zo zal de accu sulfateren en de accucapaciteit verminderen. De Victron Blue Smart Charger beschikt over een ingebouwde bluetooth installatie. Hierdoor kunt u, naast de modusknop, de acculader instellen aan de hand van een smartphone of tablet. Het voordeel hiervan is dat u gemakkelijk de status van de accu kunt aflezen en instellingen wijzigen via de VictronConnect app. De Victron Blue Smart Charger wordt geleverd met krokodillenklemmen en M8-aansluitogen. Dit zorgt ervoor dat de lader ook eenvoudig aangesloten kunt worden.

Specificaties

Merk en type: Victron Blue Smart IP65 (24V/ 5A)
Laadspanning: 24V
Laadstroom: 5A
Geschikt voor accutype: Alle typen loodaccu's en Li-ion lithium accu's
Type lader: Volautomatisch in 7 stappen
Lader programma's: Bulk
Absorptie Float
Beveiligd tegen: Oververhitting, omgekeerde polariteit en kortsluiting
Aansluiting op accu: Accuklemmen of schroefogen
Afmetingen: 190 x 95 x 47mm
Isolatieklasse: IP65
Fabrieksgarantie: 2 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013198
Merk
Victron