95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Victron Blue Smart IP65 (Type: 24V/13A)

207,-
Victron Blue Smart IP65 (Type: 24V/13A)
Victron Blue Smart IP65 (Type: 24V/13A)
207,-
Merk: Victron
Product Usps
Nog 7 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De Blue Smart IP65 Lader van Victron is een 24 volt acculader met een laadstroom van 13A. Daarnaast is de lader geschikt voor lood, AGM, gel en lithium accu's.

 
Plus- en minpunten
  • Geschikt voor 24V accu's
  • Geschikt voor lood, AGM, gel en zelfs lithium accu's
  • Beschikt over herstelfunctie zwaar ontladen accu's
  • Ingebouwde bluetoothfunctie en IP65 classificatie
  • Niet geschikt voor 12V accu's
Omschrijving

De Blue Smart IP65 lader van Victron is een 24 volt acculader en heeft een laadstroom van 13A. De Victron blue Smart Charger is geschikt voor lood, AGM, gel en zelfs lithium accu's. De Victron Blue Smart Charger heeft een herstelfunctie. Hierdoor kunt u diep ontladen accu’s weer opladen. Dankzij het 7-staps laadsysteem laadt de Victron Blue Smart Charger uw accu snel en gecontroleerd weer op. Hierdoor zal uw accu een langere levensduur hebben.

De Blue Smart lader van Victron is dankzij zijn laadstroom van 13A geschikt voor grotere accu's. De Victron blue Smart Charger meet zijn omgevingstemperatuur en gebruikt deze informatie om de juiste laadspanning aan te bieden. Tevens is de duurzame Victron Blue Smart Charger IP65 geclassificeerd. Dit houdt in dat deze Smart Charger stof en waterdicht is. Hiernaast is de Blue Smart Charger van Victron beschermd tegen kortsluiting, omgekeerde polariteit en oververhitting. De acculader van Victron wordt geleverd met krokodillenbekklemmen en M8-aansluitogen. Dit zorgt er voor dat de lader eenvoudig kan worden aangesloten.

De Victron Blue Smart Charger beschikt over een herconditioneringsfunctie. Hierdoor kan bij sulfatering de accu hersteld worden. Tevens beschikt de Victron Blue Smart Charger over een ingebouwde bluetooth installatie. Dankzij deze installatie kunt u uw smartphone of tablet eenvoudig koppelen met deze smart charger. Dit geeft u de mogelijkheid om vanaf uw mobiel of tablet de status van uw accu af te lezen en instellingen van uw lader te wijzigen in de speciale VictronConnect app. Deze app kunt u gratis downloaden en is geschikt voor zowel iOS en Android.

Specificaties

Merk en type: Victron Blue Smart IP65
Laadspanning: 24V
Laadstroom: 13A
Geschikt voor accutype: Alle typen loodaccu's en Li-ion lithium accu's
Type lader: Volautomatisch in 7 stappen
Lader programma's: Bulk
Absorptie Float
Opslag
Beveiligd tegen: Oververhitting, omgekeerde polariteit en kortsluiting
Aansluiting op accu: Accuklemmen of schroefogen
Afmetingen: 75 x 140 x 240mm
Isolatieklasse: IP65
Fabrieksgarantie: 2 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013155
Merk
Victron
Bijlage