Kom jij ons team in IJsselstein versterken? Wij zoeken gedreven online marketeers en content marketeers. Bekijk onze vacatures

Victron Blue Smart Acculader met Bluetooth

Waardering:
80% of 100

Deze Victron Blue Smart Charger is een acculader met een IP65 classificatie. Op uw smartphone kunt u de laadstatus aflezen doormiddel van Bluetooth verbinding met de acculader.

Productnummer
15-1132260M
Vanaf 72,95
Leverbaar
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Acculader voor 12V accu's
  • Herstelfunctie zwaar ontladen accu's
  • Ingebouwde Bluetoothfunctie
  • IP65 classificatie
  • Werkt met lithium en loodzuuraccu's

Omschrijving

Deze Victron Blue Smart Charger is een acculader voor 12V accu's en heeft een laadstroom van 4A. De Victron Blue Smart Charger is geschikt voor lithium- en loodzuuraccu's. De Victron Blue Smart Charger heeft een herstelfunctie waardoor de Victron Blue Smart Charger zelfs diep ontladen accu's probeert op te laden. Dit doet de Victron door de diep ontladen accu's geforceerd te voeden met een lage stroom. De Victron Blue Smart Charger heeft een 7-staps laadsysteem. Hierdoor laadt de Victron Blue Smart Charger gecontroleerd en snel op. Dit zorgt ervoor dat uw accu langer meegaat.

De Victron Blue Smart Charger kan door zijn laadstroom van 4A gebruikt worden voor motoren, auto's en campers. De Victron Blue Smart Charger zorgt voor de optimale laadspanning. Dit komt omdat de Victron zijn omgevingstemperatuur meet. Dit maakt de Victron Blue Smart Charger een zeer duurzame acculader. Naast duurzaam is de Victron Blue Smart Charger ook zeer veilig. De acculader is namelijk voorzien van een IP65 classificatie. Dit betekend dat hij stof- en waterdicht is. Daarnaast is de Victron Blue Smart Charger beschermd tegen kortsluiting, oververhitting en omgekeerde polariteit.

De Victron Blue Smart Charger heeft een herconditioneringsfunctie die ervoor zorgt dat bij sulfatering de accu herstelt kan worden. De Victron Smart Charger heeft ingebouwde Bluetooth. Hierdoor kunt u uw smartphone verbinden met de Victron. Op uw smartphone kunt u de status van zowel uw lader als de accu aflezen. Ook kunt u de instellingen van uw lader wijzigen in de VictronConnect app. De app is gratis te downloaden en is geschikt voor iOS en Android telefoons.

Specificaties

Merk en type: Victron Blue Smart Charger
Laadspanning: 12V
Laadstroom: 4A
7A
10A
15A
Geschikt voor accutype: Loodzuuraccu's en lithiumaccu's
Geschikt voor laden van accu's met amperage: -
Geschik voor onderhoudsladen van accu's met een amperage: -
Type lader: 7-staps lader
Lader programma's: Normaal opladen
Beveiligd tegen: Omgekeerde polarisatie, oververhitting en kortsluiting
Aansluiting op accu: Accuklemmen of M8 schroefogen
Afmetingen: 60x105x190mm
Isolatieklasse: IP65
Fabrieksgarantie: 5 Jaar

Reviews 2

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victron Blue Smart Acculader met Bluetooth
Uw waardering

Bijlagen

Handleiding (1.25 MB)