95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Victron Blue Smart IP67 (Type: 12V/7A)

100,-
Victron Blue Smart IP67 (Type: 12V/7A)
Victron Blue Smart IP67 (Type: 12V/7A)
100,-
Merk: Victron
Product Usps
Nog 2 op voorraad
Voor 22:00 besteld, dinsdag bezorgd
Korte omschrijving

Deze Victron Blue Power IP67 is een waterdichte acculader met bluetooth die geschikt is voor op een boot. Met het volautomatische 4-traps algoritme behoudt uw accu zijn levensduur.

 
Bekijk vergelijkbare producten >
Plus- en minpunten
  • Verschillende laadstromen
  • Voor 12V of 24V accu's
  • Met Bluetooth
  • Waterdicht
  • Met opslag modus om de levensduur te behouden
Omschrijving

Deze Victron Blue Power IP67 is een waterdichte acculader en is voorzien van bluetooth. Zo kunt u de status van de lader en accu controleren op uw smartphone en kunt u instellingen configureren met de VictronConnect-app. De behuizing van de Victron acculader is gemaakt van aluminium en de elektronica is in hars gegoten. Hierdoor is de Victron Blue Power IP67 beveiligd tegen ontsteking en is hij schokvast. De Victron Blue Power adapter heeft een 4-traps algoritme. De vier fases zijn bulk, absorptie, float en opslag. De Victron Blue Power IP67 is voorzien van een microprocessor gestuurde adaptie accubeheer. Dit betekent dat het laadproces wordt afgestemd op het gebruik van uw accu. Dit gebeurt allemaal automatisch.

Als u uw accu niet gebruikt is het altijd verstandig om uw accu vol te houden. Een ontladen accu is zeer schadelijk. Een ongebruikte accu loopt langzaam leeg en dit kan dus schade veroorzaken. Om ontlading te voorkomen heeft de Victron Blue Power IP67 de opslag modus. Met deze functie wordt uw accu geladen gehouden. De opslag modus wordt automatisch aangezet als uw accu 24 uur niet wordt ontladen. Één keer per week wordt de spanning opnieuw verhoogd tot absorptieniveau, zodat de accu weer bij kan laden!

De Victron Blue Power IP67 is zeer efficiënt. Zo heeft de Victron Energy acculader een efficiëntie van 92%. De Victron acculader verspilt tot vier keer minder warmte dan een vergelijkbare acculader. Ook is de acculader beschermd tegen oververhitting. De Victron acculader is ook nog eens energiezuinig. Zo verbruikt de Victron Blue Power IP67 vijf tot tien keer minder stroom dan de industrienorm.

Blijf altijd op de hoogte van de laadstatus door de twee LED indicatielampjes. Knippert het gele licht snel dan is de acculader aan het bulk laden. Bij een traag knipperend geel lampje zit de acculader in de absorptie fase. Als het gele lampje aan is dan zit de acculader in de float modus. Opslag modus staat aan als het gele lampje uit is. Is het groene lampje aan dan staat de acculader aan.

Specificaties

Merk en type: Victron Blue Smart IP67
Laadspanning: 12V en 24V
Laadstroom: 7, 13, 17 of 25A bij 12V
5,8 of 12A bij 24V
Geschikt voor accutype: Alle typen loodaccu's
Geschikt voor laden van accu's met amperage: -
Geschikt voor onderhoudsladen van accu's met een amperage: -
Type lader: Volautomatisch in 4 stappen
Lader programma's: Bulk
Absorptie Float
Opslag
Beveiligd tegen: Oververhitting, omgekeerde polariteit en kortsluiting
Aansluiting op accu: Accuklemmen of schroefogen
Afmetingen: 99 x 219 x 65mm
Isolatieklasse: IP67
Fabrieksgarantie: 2 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
15-1131480
Merk
Victron
Bijlage
Anderen bekeken ook
Amarew ChargeSmart 8A Acculader
Waardering:
98% of 100
Special Price 59,- Regular Price 99,-