95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Victron Blue Smart IP67 (Type: 12V/17A)

137,-
Victron Blue Smart IP67 (Type: 12V/17A)
Victron Blue Smart IP67 (Type: 12V/17A)
137,-
Waardering:
93% of 100
Merk: Victron
Product Usps
Nog 5 op voorraad
Voor 22:00 besteld, overmorgen bezorgd
Korte omschrijving

De Victron Blue Smart IP67 is een waterdichte acculader met bluetooth, geschikt voor gebruik op een boot. Met het volautomatische 5-staps laadalgortime wordt uw accu snel opgeladen.

 
Bekijk vergelijkbare producten >
Plus- en minpunten
 • 5-staps volautomatische acculader
 • Voor 12V Loodzuur en Lithium-ion accu's
 • Beschikt over een bluetooth verbinding
 • IP67 water- en stofdicht classificatie
 • Niet geschikt voor 24V accu's
Aanbevolen bundel
=
226,-
218,08
Korting 7,92
Omschrijving

De Victron Blue Smart IP67 is een waterdichte acculader en is voorzien van bluetooth. Zo kunt u de status van de Victron Blue Smart IP67 en accu controleren op uw smartphone en kunt u instellingen configureren met de VictronConnect-app. De behuizing van de Victron Blue Smart IP67 acculader is gemaakt van aluminium en de elektronica is in hars gegoten. Hierdoor is de Victron Blue Smart IP67 beveiligd tegen ontsteking en is de acculader schokvast. De Victron Blue Smart adapter heeft een 5-staps laadalgoritme voor loodzuuraccu's. De vijf stappen zijn: bulk, absorptie, herconditioneren, druppelladen en opslag. Voor Lithium-ion accu's is een speciaal 3-staps laadalgoritme ontwikkeld. Deze drie stappen zijn: bulk, absorptie en druppellading. De acculader stelt zelf het laden in op basis van gebruik van uw accu. Zo wordt het gemakkelijk de accu op te laden. Bovendien is dit goed voor het behoud van de accu. Dit komt omdat de acculader weet wat de juiste manier is om uw accu zo goed en snel mogelijk op te laden.

Als u uw accu niet gebruikt is het verstandig om uw accu opgeladen te blijven houden. Een zwaar ontladen accu is namelijk schadelijk. Een ongebruikte accu loopt langzaam leeg en dit kan schade veroorzaken. Om ontlading te voorkomen heeft de Victron Blue Smart IP67 de opslag modus. Met deze functie wordt uw accu geladen gehouden. De opslag modus wordt automatisch aangezet als uw accu 24 uur niet wordt ontladen. Één keer per week wordt de spanning opnieuw verhoogd tot absorptieniveau, zodat de accu weer bij kan laden!

De Victron Blue Smart IP67 is zeer efficiënt. Zo heeft de Victron Energy acculader een efficiëntie van 95%. De Victron acculader verspilt tot vier keer minder warmte dan een vergelijkbare acculader. Ook is de acculader beschermd tegen oververhitting. De Victron acculader is eveneens energiezuinig. Zo verbruikt de Victron Blue Smart IP67 vijf tot tien keer minder stroom dan de industrienorm.

Blijf altijd op de hoogte van de laadstatus door de twee LED indicatielampjes. Als de gele LED snel knippert is de acculader aan het bulkladen. Knippert deze langzaam is de acculader aan het absorptieladen. Brand deze permanent is de acculader aan het druppelladen, als deze helemaal uit is is deze bezig met opslagladen. Brand de groene led gaat de stroom van de acculader aan.

Specificaties

Merk en type: Victron Blue Smart IP67
Laadspanning: 12V
Laadstroom: 17A
Geschikt voor accutype: Alle typen loodaccu's en lithium-ion accu's
Geschikt voor laden van accu's met amperage: -
Geschikt voor onderhoudsladen van accu's met een amperage: -
Type lader: Volautomatisch in 5 stappen
Lader programma's: Bulkladen, absorptieladen, herconditioneren, druppelladen, opslag
Beveiligd tegen: Oververhitting, omgekeerde polariteit en kortsluiting
Aansluiting op accu: Accuklemmen of schroefogen
Afmetingen: 99 x 219 x 65mm
Isolatieklasse: IP67
Fabrieksgarantie: 2 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
15-1131500
Merk
Victron
Bijlage
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Florian

  Op

  Kwaliteitsproduct
  Lader was snel geleverd, robuust uitgevoerd. Zit vrijwel niks aan wat evt kapot zou kunnen gaan. Via de app makkelijk te verbinden en is iedere laadfase zeer precies bij te stellen voor wie dat nodig is. Daarnaast kun je in de app de oude laadcycli bekijken.
 2. Totaalscore
  80%

  Door Sardonis

  Op

  Meer moeite doen.
  Had vooraf om een duidelijke info gevraagd. Toch week het gekregen model af van het gevraagde. Artikel moest dus retour. Daarom 1 ster minder. De service is wel heel goed en alles werd snel afgehandeld. Misschien een volgende keer in de toekomst.
 3. Totaalscore
  100%

  Door Bosma

  Op

  Aankoop Victron Blue Smart IP67 (Type: 12V/17A)
  Hallo, ik heb deze accu lader gekocht bij Bootman voor mijn camper, prijs was okay en de service erg goed. Voordeel van deze lader is dat hij op afstand is uit te lezen meerdere functies bevat en idd niet erg warm wordt. Een prima lader die doet wat wordt beloofd.
Anderen bekeken ook
Amarew ChargeSmart 15A Acculader
Waardering:
94% of 100
Special Price 79,- Regular Price 119,-
Bundel combinaties
=
226,-
218,08
Korting 7,92