95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Victron Blue Smart IP22 (Type: 24V/16A - 1 Uitgang)

181,-
Victron Blue Smart IP22 (Type: 24V/16A - 1 Uitgang)
Victron Blue Smart IP22 (Type: 24V/16A - 1 Uitgang)
181,-
Merk: Victron
Product Usps
Nog 3 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

Deze Victron Blue Power IP22 is een Victron acculader die zich aanpast aan uw gebruikersgedrag. Zo heeft deze acculader een opslag-, night- en low modus.

 
Plus- en minpunten
  • Geschikt voor loodzuur en lithium-ion accu's
  • Voor 24V accu's
  • Met een efficiëntie van 94%
  • 6-traps laad algoritme en een 3-traps algoritme
  • Met opslag modus als u uw acculader niet gebruikt
Omschrijving

Deze Victron Blue Power IP22 is een Victron acculader die zich volledig aanpast aan uw gebruik. Victron energy staat bekend om hun kwaliteit en technologie. Voor een loodzuur accu heeft deze Victron Blue Power IP22 acculader een 6-traps laadalgoritme. De volgende fases worden doorlopen: bulklading, absorptielading, herconditionering, druppellading en opslag. Het laadproces wordt automatisch geactiveerd en wordt aangepast op uw gebruikersgedrag. Naast loodzuur accu's kunt u met de Victron Blue Power IP22 ook lithium ion accu's laden. Hiervoor is ook een laadalgoritme ontworpen. Deze is 3-traps en heeft de volgende fases: bulklading, absorptielading en druppellading.

De Victron Blue Power IP22 denkt met u mee. Zodra uw accu volledig is geladen, daalt het stroomverbruik naar 0,5 watt. Dit is tot 10 keer beter dan de industrienorm. Daarnaast ontwikkelen de acculaders van Victron Energy tot vier keer minder hitte in vergelijking met andere acculaders. De Victron Blue Power IP22 heeft ook een Night en Low modus. Als u één van deze functies aanzet dan wordt de uitgangsstroom verlaagd tot 50%. Hierdoor wordt de acculader geruisloos. Dit is ideaal voor als in de nacht geen hinder wilt van uw acculader tijdens uw nachtrust.

Deze Victron Blue Power charger heeft ook een opslag modus. Als u de accu niet gebruikt en dus de accu niet wordt ontladen wordt de opslag modus geactiveerd. De drijfspanning wordt verminderd tot 2,2V/cel. Dit komt allemaal ten goede van de levensduur van uw accu. Als uw accu namelijk niet gebruikt wordt dan loopt de accu langzaam leeg en dit kan schadelijk zijn voor uw acculader en accu. Één keer per week wordt de spanning opnieuw verhoogd tot absorptie niveau om de accu weer ''bij te laden''. Zo blijft uw accu altijd geladen en presteert hij optimaal als u hem nodig heeft.

Specificaties


Bij 24V accu's 180-265VAC
Bij 24V accu's 8,12 en 16 A
Merk en type: Victron Blue Power IP22
Laadspanning:
Laadstroom:
Geschikt voor accutype: Alle typen loodaccu's en lithium-ion accu's
Geschikt voor laden van accu's met amperage: -
Geschik voor onderhoudsladen van accu's met een amperage:
Type lader: Volautomatisch in 6 stappen bij loodzuuraccu's
Volautomatisch in 3 stappen bij een lithium-ion accu
Lader programma's: Druppellading
Bulkladen
Absorptieladen
Herconditionering
Beveiligd tegen: Oververhitting
Aansluiting op accu: Accuklemmen 13mm2 / AWG6
Afmetingen: 235 x 108 x 65 mm
Isolatieklasse: IP22
Fabrieksgarantie: 2 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
15-1131350
Merk
Victron
Bijlage