95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Victron 24V 50AH SuperPack Lithium Accu

899,-
Victron 24V 50AH SuperPack Lithium Accu
Victron 24V 50AH SuperPack Lithium Accu
899,-
Merk: Victron
Product Usps
Leverbaar
Bezorgd op woensdag 24 juli
Korte omschrijving

De Victron 24V 50AH SuperPack lithium accu is licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren. De accu heeft een ingebouwde BMS en kunt u tot 95% ontladen.

 
Plus- en minpunten
  • Voor onder andere uw boot, caravan of camper
  • Interne BMS en veiligheidsschakelaar
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Kan tot wel 95% ontladen worden
  • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood
Omschrijving

De Victron 24V 50AH SuperPack lithium accu is geschikt voor bijvoorbeeld uw caravan, camper, boot of elektromotor. U kunt met de Victron 24V 50AH SuperPack lithium accu bijvoorbeeld gebruiken als extra stroomvoorziening in de boot of als huishoud accu in de camper. De Victron 24V 50AH SuperPack lithium accu is, dankzij de lithium technologie, lichter en compacter dan andere soorten accu's. De Victron 24V 50AH SuperPack lithium accu weegt namelijk, in vergelijking met lood, AGM en gel, stukken minder. Hierdoor is de Victron 24V 50AH SuperPack lithium accu makkelijker te tillen en te vervoeren.

De Victron 24V 50AH SuperPack lithium accu is onderhoudsvrij en volledig afgesloten. Doordat de Victron accu onderhoudsvrij is kunt u deze tijdens de winter voor een langere periode volledig opgeladen wegzetten. Een loodaccu moet u opladen om een te diepe ontlading te voorkomen. U kunt dankzij de lithium technologie de accu tot 95% ontladen. Hierdoor kunt u de volle accucapciteit gebruiken in tegenstelling tot bij andere soorten accu's, zoals een loodaccu. Zo kunt u een loodaccu van 105AH maar ontladen tot ca. 65AH van de accucapaciteit. De accu is voorzien van bouten die kunnen functioneren als accuklemmen bij het bevestigen van kabelogen. De Victron 24V 50AH SuperPack lithium accu heeft een garantie van 5 jaar.

De BMS-functie (Batterijmanagementsysteem) en de veiligheidsschakelaar beschermen de accu tegen: overladen, overspanning, over-ontladen en een te hoge temperatuur. De Victron accu's kunnen alleen rechtop gebruikt worden. De accu's kunnen parallel geschakeld worden, maar niet in serie.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011691
Merk
Victron
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
24V
Accucapaciteit (Ah)
50,-
Afmetingen
17.2 x 33 x 22cm
Gewicht (kg)
14
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Nee
Handgrepen
Nee
Fabrieksgarantie
2 jaar