95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Victron 12V 50AH Lithium Smart Accu

  • Koop 2 voor 458,03 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 3 voor 454,37 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 5 voor 452,54 per stuk en bespaar 4%
469,-
Victron 12V 50AH Lithium Smart Accu
Victron 12V 50AH Lithium Smart Accu
469,-
Merk: Victron
Product Usps
Nog 4 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De Victron 12V 50AH lithium Smart accu is geschikt voor onder andere uw boot, caravan of camper. Dankzij de externe BMS kan de Victron Smart accu sneller laden en ontladen.

 
Plus- en minpunten
  • Voor onder andere uw boot, caravan of camper
  • Sneller laden en ontladen dankzij de externe BMS
  • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
  • Ideaal voor uw Victron setup
  • BMS is noodzakelijk voor de veiligheid
Omschrijving

De Victron 12V 50AH lithium Smart accu is zeer geschikt voor onder andere uw boot, caravan of camper. Zo kunt u bijvoorbeeld de Victron 12V 50AH lithium Smart accu inbouwen in uw boot, camper of caravan als stroomvoorziening of de accu verwerken in een setup met uw omvormer. De Victron 12V 50AH lithium Smart accu is dankzij de lithium technologie zeer licht in vergelijking met andere soorten accu's. Dit is één van de voordelen tegenover AGM, gel en loodaccu's, aangezien deze soorten vele malen zwaarder zijn. Hierdoor is een lithium accu bijvoorbeeld zeer geschikt voor als onderhoudsaccu in uw caravan.

De Victron 12V 50AH lithium Smart accu is onderhoudsvrij. Hierdoor kunt u de accu volledig opgeladen voor een langere tijd wegzetten, zoals tijdens de winterperiode. Een loodaccu moet u regelmatig bijladen, aangezien deze snel onder de minimale accucapaciteit zitten door de zelfontlading. Bij een lithium accu hoeft dit niet, wat een voordeel is. Een lithium accu kan de volledige amperage benutten, wat bij een loodaccu niet kan. Dit zorgt ervoor dat u meer vermogen heeft bij een lithium accu. De Victron lithium accu beschikt over een externe BMS. Dankzij de externe BMS kan de accu sneller opgeladen en ontladen worden. De Victron lithium accu kan hierdoor gebruikt worden voor zwaardere doeleinden. De veiligheid wordt bewaakt door de externe BMS. Deze beschermt de accu tegen overspanning, onderspanning en tegen een te hoge temperatuur. De BMS wordt niet standaard bijgeleverd, maar is noodzakelijk voor uw veiligheid.

Victron 12V 50AH lithium Smart accu beschikt over een bluetooth functie. Dankzij de bluetooth functie kunt u de VictronConnect app gebruiken om uw Victron lithium accu te monitoren. Zo kunt u de voltages, temperatuur en alarmstatus inzichtelijk krijgen. Met de app kunt u potentiële problemen lokaliseren, wat vooral handig is wanneer u een gehele Victron setup heeft. Zo kunt u de Victron Smart accu verwerken in een setup met zonnepanelen met een Victron omvormer. Door de externe BMS kan de Smart accu sneller laden en ontladen, waardoor de accu geschikt is voor de zwaardere setups.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011680
Merk
Victron
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
50,-
Afmetingen
14.7 x 18.8 x 19.9cm
Gewicht (kg)
7
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Ja
Handgrepen
Nee
Fabrieksgarantie
2 jaar