Wanted: Magazijnmedewerker

Wanted: Orderpicker

Ben jij een logistiek wonder? Dan is deze functie wat voor jou! In de rol als orderpicker bij Bootman ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van onze webshops in ons magazijn en kantoor in IJsselstein. Daar komen natuurlijk meerdere taken bij kijken. Zo controleer je de uitgaande goederen op kwaliteit en hoeveelheid, zorg je dat de vakken netjes zijn en maak je het magazijn schoon. Jij verzorgt de eindfase van de bestelling van een klant en zorgt dat de klant tevreden is.

Over Bootman:

Bootman is een jong en sterk groeiend internetbedrijf dat is gespecialiseerd in het online verkopen van rubberboten, buitenboordmotoren, marifoons, acculaders en bootaccessoires. Wij werken met een gedreven team met veel energie en ruimte voor creativiteit.

Jouw profiel:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste orderpicker (m/v) met een jonge geest, om ons team te versterken. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, werkt zelfstandig, weet van aanpakken en hebt interesse in of zelfs ervaring met watersport. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve werkhouding. Je ziet een uitdaging in het draaiende houden van het magazijn en verwerkt bestellingen nauwkeurig. Je hebt je rijbewijs en vindt het niet erg om tot laat in de avonduurtjes te werken.

Een werkdag van een orderpicker bij Bootman:

Om 13:00 uur ’s middags begin je de dag door koffie te drinken met je collega’s. Even socializen.. Anders gaat het de hele dag over werk en dat is ook zo wat. Zodra je weer up-to-date bent van je mede vaarvrienden maak je een taakverdeling met onze magazijnbeheerder. Taken duidelijk? Mooi! Tijd om te knallen. Je ziet aan het aantal bestellingen op je computer dat er vandaag wel wat zweetdruppels gaan ontstaan, maar dit vindt jij juist leuk. Je gaat aan de slag en als een raket verwerk je de bestellingen.

Om 17:45 uur zit jouw werkdag er bijna weer op. Je maakt jouw werkplek schoon en haalt nog even de bezem door het magazijn heen, zodat deze weer strak is. Vervolgens breng je onze magazijnbeheerder op de hoogte van de stand van zaken, zoals de huidige status van de bestellingen. Je gaat met een voldaan en lekker gevoel naar huis, want je weet dat je er alles aan hebt gedaan om ervoor te zorgen dat jouw collega de rest van de dag netjes kan afronden.

Wat wij je bieden:

We bieden je een werkplek, waarbij je veel vertrouwen krijgt. Je krijgt verantwoordelijkheid en hebt inspraak in de inrichting van het magazijn en de bijbehorende processen. Er is sprake van doorgroeimogelijkheden en je krijgt een marktconforme beloning inclusief een avondtoeslag en reiskostenvergoeding. Daarnaast maak je deel uit van onze eerlijke en open werksfeer, en profiteer je van kosteloos avondeten en gratis je vaarbewijs halen.

Wil je deze baan niet mislopen? Reageer dan meteen

Ben je overtuigd? Aarzel dan niet en stuur ons je CV en motivatie per e-mail. Heb je nog vragen? Dan kan je deze natuurlijk ook via de mail stellen. Of neem contact op met John van Schaik via het telefoonnummer 06-30 61 06 81.


Solliciteer direct

Neem deel in een jong, gedreven team.

Wil je ook onderdeel uitmaken van ons jonge, gedreven team? En wil je profiteren van flexibiliteit en een verantwoordelijke baan? Samen zorgen we ervoor dat Bootman elke dag een beetje beter wordt.

Geef je sollicitatie aan ons door via het onderstaande formulier:

Ondersteund: docx, doc, txt en pdf.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.