Wanted: Klantenservicemedewerker

Profiel:
• Communicatief sterk
• Zelfverzekerd
• Affiniteit met watersport
• Vlotte typist
• MBO of HBO werk- en denkniveau
• 24-40 uur per week beschikbaar

Als klantenservicemedewerker werk je met het meest belangrijke onderdeel van ons bedrijf: onze klanten! Je bent verantwoordelijk voor klantencontact per telefoon en per e-mail. Je kan je inleven in onze klanten en helpt ze direct verder. Bijvoorbeeld met een praktisch productadvies, uitleg over onze werkwijze of het wijzigen van een bestelling. We werken niet met targets. Je hebt maar één taak: onze klanten verrassen met jouw uitmuntende service.

Jouw talenten

Je bent geïnteresseerd in mensen en communicatief erg sterk. Je ziet elke klantvraag als een nieuwe uitdaging en gelooft niet in problemen maar in oplossingen. Je hebt affiniteit of zelfs ervaring met watersport en beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau. Verder kun je foutloos Nederlands schrijven en kun je vlot typen.

Wat wij je bieden

We bieden je een uitdagende baan, verantwoordelijkheden en deelname aan een jong en dynamisch team. Daarvoor ontvang je een marktconforme beloning. Je maakt deel uit van onze eerlijke en open werksfeer en maakt kennis met onze unieke visie op klantenservice. Bovendien zijn er uitgebreide mogelijkheden tot thuis werken en is er sprake van flexibele arbeidstijden. Je kunt dit werk dus doen wanneer het jou uitkomt.

Over Bootman

Bootman is een jong en sterk groeiend internetbedrijf dat is gespecialiseerd in het online verkopen van boten, bootaccessoires, -onderdelen en toebehoren. Wij werken met een klein gedreven team met veel energie en ruimte voor creativiteit. Door onze groei zijn wij op zoek naar naar een enthousiaste klantenservicemedewerker (m/v) om ons team te versterken. Jouw inzicht en inzet zijn onmisbaar en leiden direct tot de verdere groei van ons bedrijf.

Reageer

Ben je overtuigd? Aarzel dan niet en stuur ons je CV en motivatie per e-mail of neem contact met ons op via ons telefoonnummer.

 

Download PDF-versie


Solliciteer direct

Neem deel in een jong, gedreven team.

Wil je ook onderdeel uitmaken van ons jonge, gedreven team? En wil je profiteren van flexibiliteit en een verantwoordelijke baan? Samen zorgen we ervoor dat Bootman elke dag een beetje beter wordt.

Geef je sollicitatie aan ons door via het onderstaande formulier:

Ondersteund: docx, doc, txt en pdf.