95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Vacatures

Vacatures

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Altijd al in de watersport en de e-commerce willen werken? Bootman is een jong en fris bedrijf. Er wordt hard gewerkt om de webshops elke dag te optimaliseren. Werken bij Bootman betekent: veel verantwoordelijkheden en samen bouwen aan een topbedrijf! Werken bij Bootman heeft veel voordelen, zoals bijvoorbeeld mogelijkheden tot thuiswerken. Je werkt zelfstanding, netjes, gecontroleerd en kan zelf een productieve omgeving inrichten. Je wordt daarin ondersteund met ICT-faciliteiten.

Een ander voordeel zijn flexibele werktijden. Dit betekent dat je efficiënt werkt, op de tijden dat het jou uitkomt. Verder is er een open en eerlijke werksfeer. Dit biedt je de kans om je collega’s te intrigeren en uit te dagen. Zo blijf je constant vernieuwen. Daarnaast kun je unieke marketing kennis opdoen. Je krijgt toegang tot kennis over zoekmachine optimalisatie voor webshops. Het stimuleert je om jezelf te blijven ontwikkelen. Dat helpt jou weer om onze klanten van een uitmuntend resultaat te voorzien.

Actuele vacatures

Direct aan de slag...


Open sollicitatie

Roept u maar!

Staat er géén vacature voor jou bij, maar ben je ervan overtuigd dat je een steentje bij kan dragen? En wil je ook deel uitmaken van ons jonge, gedreven team? Profiteer van flexibiliteit en een verantwoordelijke baan. We waarderen jouw sollicitatiepoging als geen ander.

Geef je open sollicitatie aan ons door via het onderstaande formulier:

Ondersteund: pdf, docx, doc en txt .