95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2336 reviews
Zoeken

Torqeedo Ultralight 1103 AC Elektromotor Vaarset

2.700,-
Torqeedo Ultralight 1103 AC Elektromotor Vaarset
Torqeedo Ultralight 1103 AC Elektromotor Vaarset
2.700,-
Merk: Torqeedo
Ca. 3PK stuwkracht 1100W Stroomverbruik 15KG gewicht
Product Usps
Leverbaar
donderdag 5 oktober bezorgd
Korte omschrijving

De Torqeedo Ultralight 1103 AC is een motor geschikt voor kajaks of kano's met een stuwkracht van 110 LBS (3,0 PK). Deze motor wordt compleet geleverd met lithium accu en lader.

 
Plus- en minpunten
  • 110 LBS stuwkracht (ongeveer 3,0 PK)
  • Vaarklaar geleverd met inclusief lithium accu, lader en gashendel
  • Speciaal gemaakt voor kajaks en kano's om mee te vissen
  • Verreweg de lichtste vaarset in zijn klasse (15,3KG)
  • Niet geschikt voor boten
Omschrijving

De Torqeedo Ultralight 1103 AC is een elektromotor met een stuwkracht van 110 LBS of ca. 3,0PK. De Torqeedo Ultralight 1103 AC is door het ultralichte gewicht geschikt voor achterop een kano of kajak. De Torqeedo Ultralight 1103 AC kunt u zo gebruiken om mee te kano- of kajakvissen. Zo weegt de Torqeedo Ultralight 1103 AC motor op zichzelf slechts 9,3kg waardoor de motor niet te zwaar is voor uw kano of kajak. Deze Ultralight wordt vaarklaar geleverd met lithium accu, acculader en gashendel zodat u meteen het water op kunt. Hierdoor hoeft u deze benodigdheden niet los bij te bestellen en bovendien is een lithium accu ook erg licht. Zo weegt het hele vaarpakket slechts 15,3kg en dit is ideaal voor achter de kano of kajak!

De Torqeedo Ultralight 1103 AC wordt ook samen geleverd met een Torqeedo gashendel. Dankzij deze gashendel kunt u gemakkelijk gas geven en gas terug nemen. Een ander voordeel is dat u de gashendel overal kunt plaatsen in de kano of kajak en dit zorgt voor optimale vrijheid. Op deze gashendel kunt u ook allerlei informatie aflezen aan de hand van het LCD display. Hierop kunt u dankzij GPS de snelheid, accustatus en afstand die u nog kunt varen aflezen. Daarnaast is de gashendel traploos zonder versnellingen zodat u de volledige controle heeft op de snelheid.

De hendel is ook uitgerust met een dodemanskoord, mocht u onder bepaalde omstandigheden de motor snel moeten uitschakelen.

De Torqeedo Ultralight 1103 AC is erg gebruiksvriendelijk, compact, geluidloos en duurzaam. De installatie van de motor is erg makkelijk en u kunt met een handomdraai de motor in en uit het water tillen. Deze elektromotor kunt u makkelijk naar het water nemen en dit zorgt ook voor een makkelijke installatie. Daarnaast maakt de Torqeedo Ultralight 1103 AC amper geluid zodat u de vissen niet wegjaagt en optimaal kunt genieten van de rust. De Torqeedo Ultralight 1103 AC heeft ook een zeer lange levensduur. Dat komt omdat de motor geen onderhoud nodig heeft en beschikt over een robuuste as. Hierdoor kan de motor tegen stootje en dit kan erg van pas komen tijdens het kajakken of kanoën.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011933
Merk
Torqeedo
Productnaam
Torqeedo Ultralight 1103 AC
Stuwkracht (lbs)
110
Stuwkracht (PK)
3,-
Toepassing
Opblaasbootjes en kajaks/kano's (tot ca. 25kg)
Vaarwater
Zoet en zout water
Geschikt voor
Hengelsport
Bediening
Gashendel
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Ja
Voedingsspanning
24V
Vermogen (W)
1.100
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
51
Gewicht (kg)
15