95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Torqeedo Travel 603S Korstaart Vaarset

Special Price 1.575,- Regular Price 1.845,-
Merk: Torqeedo
Ca. 2PK stuwkracht 500W Stroomverbruik 16KG gewicht
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Torqeedo Travel 603 S wordt geleverd als complete elektrische buitenboordmotor set met een accu en acculader. De Torqeedo Travel 603 S is zeer stil en is een krachtige 2PK motor.

 
Plus- en minpunten
  • Complete vaarset met accu en lader
  • 70 LBS stuwkracht (ongeveer 2PK)
  • Vaartijd van ca. 4 uur halfgas
  • Heerlijk genieten van de stilte tijdens het varen
  • Niet geschikt voor kleine opblaasboten
Omschrijving

De Torqeedo Travel 603 S wordt compleet geleverd met een accu en acculader. De Torqeedo Travel 603 S is de vervanger van de Torqeedo Travel 503 met een aantal verbeteringen. De Torqeedo Travel 603 heeft een nagenoeg geluidloze motor (slechts 33 decibel). Dankzij de geluidloze motor kunt u elkaar goed verstaan en genieten van de stilte tijdens het varen. De Travel 603 is voorzien van een nieuwe aandrijving, waardoor de reactiesnelheid lager is dan de Travel 503. De Travel 603 is tevens een stuk steviger. Dit heeft het model te danken aan de verstevigde bracketstevige en aluminium behuizing met geïntegreerde skeg om de propeller te beschermen. Dankzij de verbeterde bracket kan de motor hoog uit het water getild worden en zijdelings vast gezet worden. Tevens is de Travel 603 met zijn 2PK een stuk krachtiger dan de Travel 503.

"Met deze Torqeedo vaarset lukt het gewoon om bijna de hele middag te kunnen varen zonder op te laden halverwege. Een middagje varen op halfgas zonder problemen!"
Dennis - Productspecialist

De Torqeedo Travel 603 S heeft een lithium-ion accu van 500Wh. De Torqeedo Travel 603 heeft een on-board GPS. Hierop is de actieradius, stroomverbruik en snelheid af te lezen. Dankzij de on-board computer bent u altijd op de hoogte van onder andere de resterende vaartijd. Dankzij de oranje grijze kleuren en het gestroomlijnde design heeft de Torqeedo Travel 603 een sportieve uitstraling. Op de Torqeedo Travel 603 kunt u een USB poort adapter aansluiten. Hiermee kunt u al uw elektronica opladen tijdens het varen, zoals uw telefoon. Echter deze USB poort wordt niet standaard bij de vaarset geleverd. Met de bijgeleverde accu kunt u circa 4 uur varen op halfgas. Hierdoor kunt u een dagdeel gaan varen met uw gezin of vrienden.

Dankzij het gestroomlijnde ontwerp van de schaft en propeller snijdt de Torqeedo Travel 603 efficiënt door het water en zorgt het voor zo min als mogelijk weerstand in het water. Dankzij de dodemanskoord kunt u de Torqeedo Travel 603 snel uitschakelen in gevallen van nood. De Torqeedo Travel 603 beschikt over 2 jaar garantie en is alleen beschikbaar in kortstaart.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011287
Merk
Torqeedo
Productnaam
Torqeedo
Stuwkracht (lbs)
70
Stuwkracht (PK)
2,-
Toepassing
Motorboten (tot ca. 100kg)
Vaarwater
Zoet en zout water
Geschikt voor
Recreatief
Bediening
Helmstok
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Nee
Voedingsspanning
29,6V
Vermogen (W)
500
Aansluiting
Geïntregreerd
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
62
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd (kWh)
0,30
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd (kWh)
0,80
Gewicht (kg)
16
Fabrieksgarantie
2 jaar