Torqeedo Cruise 2.0 R Langstaart Elektromotor

Waardering:
100% of 100

De Torqeedo Cruise 2.0 R is een erg krachtige elektromotor met een stuwkracht van 225 LBS (ca. 5-6PK). Daarnaast kunt u deze elektromotor besturen met een gashendel of stuurwiel.

Productnummer
23-1231-00
 3.200,00
Leverbaar
Bezorgd op donderdag 9 december
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • 225 LBS stuwkracht (ongeveer 5-6PK)
  • Perfect alternatief voor een benzinemotor
  • Ideaal om een dagje mee tot rust te komen met vrienden of familie
  • Met de gashendel kunt u overal in uw boot gas geven
  • Niet geschikt voor kleine opblaasboten

Omschrijving

De Torqeedo Cruise 2.0 R is een zeer krachtige elektrische buitenboordmotor met een stuwkracht van 225 LBS of 5-6PK. Dit maakt de Torqeedo Cruise 2.0 R het perfecte alternatief voor een benzinemotor van 5-6 PK. De Torqeedo Cruise 2.0 R is namelijk geschikt voor motor- en zeilboten tot wel 3.000 KG. Daarnaast is deze elektrische buitenboordmotor bijzonder licht in vergelijking tot andere elektromotoren met hetzelfde vermogen. De Torqeedo Cruise 2.0 R weegt slechts 16,2 KG en dit zorgt voor een prettige vervoering en installatie.

De Torqeedo Cruise 2.0 R wordt geleverd met een gashendel zodat u overal in uw boot gas kunt geven en gas kunt terugnemen. Dit geeft u meer vrijheid in uw boot en kunt u comfortabeler varen. Maar als u ook wilt sturen met de Torqeedo Cruise 2.0 R dient u een stuurwiel te gebruiken, met de bijgeleverde connector kunt u zo de motor verbinden aan het stuurwiel in uw boot. Aan de bovenzijde van de Torqeedo Cruise 2.0 R zit een on-board computer met GPS. Door middel van dit heldere display kunt u zo de actieradius, accucapaciteit en snelheid van de Torqeedo Cruise 2.0 R monitoren. Maar dit kunt u ook terugvinden op uw telefoon wanneer u de TorqTrac applicatie van Torqeedo installeert.

Bovendien produceert de Torqeedo Cruise 2.0 R erg weinig geluid tijdens het varen. Zo kunt u comfortabel gesprekken voeren met vrienden of familie of juist genieten van de rust. De Torqeedo Cruise 2.0 R is ook een zeer duurzame elektromotor, de gehele motor is namelijk gemaakt van sterk aluminium en de vin is extra verstevigd en corrosiebestendig. De elektromotor is ook IP67 gecertificeerd wat betekent dat de motor waterproef is, daarnaast is de motor geschikt voor zowel zoet als zout water. Dit zorgt ervoor dat u de Torqeedo Cruise 2.0 R erg lang kunt gebruiken.

De Torqeedo Cruise 2.0 R heeft op laag gas een vaartijd van 8 uur waarbij u ongeveer 40 km kunt afleggen. Op vol gas heeft de elektrische buitenboordmotor een vaartijd van 2 uur waarbij u 20 km kunt varen. Echter is de vaartijd afhankelijk van veel factoren zoals het weer en het vaarwater. U heeft één Power 26-104 lithium accu van Torqeedo nodig om de motor goed te laten functioneren.

Specificaties

Specificaties
ProductnaamTorqeedo 2.0 Cruise R
Stuwkracht (lbs)  225,00
Stuwkracht (PK)  5,00
ToepassingMotorboten en dagzeilers (100kg+)
VaarwaterZoet en zout water
Geschikt voorProfessioneel
VaartijdindicatorJa
SnelheidsregelingTraploos
Borstelloze motorNee
Voedingsspanning24V
Vermogen (W)  2.000,00
AansluitingAccuklemmen
BevestigingSpiegelmotor
Staartlengte (cm)  76,00
Gewicht (kg)  16,00

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Torqeedo Cruise 2.0 R Langstaart Elektromotor
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (3.57 MB)