95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Torqeedo Cruise 10.0 T Kortstaart Elektromotor

10.835,-
Merk: Torqeedo
Ca. 20PK stuwkracht 10000W Stroomverbruik 60KG gewicht
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Torqeedo Cruise 10.0 T is een extreem krachtige elektrische buitenboordmotor met een vermogen van wel 740 lbs. Hierbij is het vermogen vergelijkbaar met een 20 PK benzinemotor.

 
Plus- en minpunten
  • 740 LBS stuwkracht en vergelijkbaar met een 20 PK benzinemotor
  • Geschikt voor motor- en zeilboten tot wel 10.000 KG
  • Zowel zoet- als zout water geschikt en IP67 waterdicht
  • Elektromotor installatieservice© op locatie mogelijk
  • Niet geschikt voor kleine opblaasbootjes
Omschrijving

De Torqeedo Cruise 10.0 T is een bijzonder krachtige elektromotor met een stuwkracht van 740 lbs of 20 PK. De Torqeedo Cruise 10.0 T is daarom het perfecte alternatief voor een benzinemotor. Zo is deze cruise stiller, voordeliger en gebruiksvriendelijker dan een traditionele benzinemotor. Met de stuwkracht van 740 lbs is deze elektrische buitenboordmotor geschikt voor motor- en zeilboten tot wel 10.000 KG. De Torqeedo Cruise 10.0 T is één van de krachtigste elektrische buitenboordmotoren.

De Torqeedo Cruise 10.0 T wordt bestuurd aan de hand van een traploze helmstok. De helmstok is voorzien van een on-board computer die u voorziet van alle informatie die u nodig heeft tijdens het varen. Zo kunt u in één oogopslag uw accustatus, actieradius en snelheid zien. Bovendien kunt u ook de TorqTrac applicatie op uw telefoon gebruiken om deze informatie op uw smartphone in de gaten te houden. Dit maakt de Torqeedo Cruise 10.0 T een erg gebruiksvriendelijke elektrische buitenboordmotor.

De Torqeedo Cruise 10.0 T is ook erg duurzaam. Deze elektrische buitenboordmotor is bestendig tegen corrosie, zout water en daarnaast is de elektromotor IP67 gecertificeerd. Deze certificatie betekent dat de Torqeedo Cruise 10.0 T volledig waterdicht is. Daarnaast zorgt het robuuste aluminium frame ervoor dat u de Torqeedo Cruise 10.0 T erg lang kunt gebruiken en tegen een stootje kan. Ook hoeft u de motor niet te onderhouden. De Torqeedo motor beschikt over een elektrisch mechanisme dat helpt bij het in- en uitklappen van de motor. Hierdoor is het erg gemakkelijk om de motor op te klappen uit het water wanneer u stopt met varen.

Bij aanschaf van deze elektromotor is er de mogelijkheid tot installatie met de Elektromotor Installatieservice van Bootman. Ons mobiele installatieteam neemt de installatie volledig uit handen en installeren de elektromotor op locatie volgens de laatste technische eisen.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10012167
Merk
Torqeedo
Productnaam
Cruise 10.0 TS
Stuwkracht (lbs)
740
Stuwkracht (PK)
20,-
Toepassing
Motorboten en dagzeilers (100kg+)
Vaarwater
Zoet en zout water
Geschikt voor
Professioneel
Bediening
Helmstok
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Nee
Voedingsspanning
48V
Vermogen (W)
10.000
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
39
Gewicht (kg)
60
Bijlage