95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten. dinsdag 21 mei staan wij weer voor je klaar.

Tecmate Optimate Solar 20W Zonnepaneel Druppellader

  • Koop 2 voor 131,56 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 3 voor 130,21 per stuk en bespaar 4%
  • Koop 5 voor 128,86 per stuk en bespaar 5%
134,95
Merk: Tecmate
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Tecmate Optimate Solar 20W is een zonnepaneel dat functioneert als acculader. Het zonnepaneel kan alle soorten 12V loodzuur accu's laden en onderhouden.

 
Plus- en minpunten
  • Geen stopcontact nodig om accu's op te laden
  • Beschikt over waterbestendige behuizing
  • Herstelt diep ontladen accu's
  • Kan accu's zowel laden als onderhoudsladen
  • Niet geschikt voor lithium accu's
Omschrijving

De Tecmate Optimate Solar 20W is een acculader dat functioneert aan de hand van een zonnepaneel. Het Tecmate Optimate Solar 20W zonnepaneel kan alle Lood, AGM en Gel accu's laden en onderhouden. De Tecmate Optimate Solar 20W onderscheid zich door de mogelijkheid om accu's op te laden zonder een stopcontact. Zo is uw vorm van stroom altijd dichtbij, namelijk de zon. Dankzij het Tecmate zonnepaneel kunt u op een milieubewuste manier uw accu opladen en onderhouden. Dit komt omdat het zonnepaneel loodzuur accu's kan laden aan de hand van zonne-energie. De Tecmate Optimate Solar 20W kan de levensduur van uw accu optimaliseren dankzij het unieke laadprogramma.

De Tecmate Optimate Solar 20W laad accu's op in 6 stappen. Het voordeel hiervan is dat in deze verschillende stappen uw accu volledig herstelt en onderhouden wordt. Hierbij herstelt de acculader vanaf uw accu met behulp van de unieke pulswerking. In de bulkfase van het laadprogramma is de maximale laadstroom 1.6A. Zo functioneert de acculader optimaal op accu's met een accucapaciteit tussen de 2AH en 240AH. De acculader zet de opgevangen stroom automatisch om in stroompulsen zodat uw accu altijd efficiënt geladen wordt. De acculader monitort constant de sterke van de zonnestralen, vervolgens wordt de laadstroom hier volledig automatisch op aangepast. Dit maakt de Tecmate Optimate Solar 20W een erg slimme acculader. In de nacht functioneert de regelaar als een monitor zodat u elke 3 seconde de status van uw accu kunt monitoren. U kunt eenvoudig de status van uw accu aflezen aan de hand van 3 leds.

Het Tecmate Optimate Solar 20W zonnepaneel onderscheid zich onder anderen dankzij de waterdichte behuizing. Zo kan u het Tecmate zonnepaneel ook in de regen gebruiken zonder risico op waterschade op te lopen. Daarnaast beschermt het zonnepaneel tegen omgekeerde polarisatie en kortsluiting. De acculader is gemakkelijk en veilig aan uw accu te koppelen. Dankzij de 3 meter lange kabel kan uw accu tot 3 meter van de acculader aangesloten worden.

Specificaties

Merk en type: Tecmate Optimate Solar 20W zonnepaneel acculader
Laadspanning: 12V
Laadstroom: (bulklading) max 1,6A
Geschikt voor accutype: Alle type 12V loodzuuraccu's
Geschikt voor laden van accu's met amperage: 2Ah - 240Ah
Geschikt voor onderhoudsladen van accu's met een amperage: -
Type lader: Volautomatisch in 6 stappen
Lader programma's: Normaal opladen en onderhoudsladen
Beveiligd tegen: Omgekeerde polariteit en kortsluiting
Aansluiting op accu: Accuklemmen of schroefogen
Afmetingen: 363 x 454 x 26 mm
Isolatieklasse: IP54
Fabrieksgarantie: 3 jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011031
Merk
Tecmate
Bijlage