Kom jij ons team in IJsselstein versterken? Wij zoeken gedreven online marketeers en content marketeers. Bekijk onze vacatures

Tacklife T8 Pro Startbooster

Waardering:
100% of 100

De Tacklife T8 Pro startbooster heeft een startvermogen van 500A en is geschikt voor 7 liter benzine- en 5.5 liter dieselmotoren. Daarnaast kan de startbooster telefoons opladen.

Productnummer
10011270
Speciale prijs 119,00 Normale prijs 159,99
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Ideaal voor voertuigen zoals auto's (SUV's) tot 200PK
  • Startvermogen van 500A en piekvermogen van 1200A
  • Voor grotere accu's dan de Tacklife T8 startbooster
  • Kan ook telefoons en andere elektrische apparaten opladen
  • Niet geschikt voor lithium accu's

Omschrijving

De Tacklife T8 Pro startbooster is speciaal gemaakt voor 12 volt voertuigen. De Tacklife T8 Pro kan alle 7 liter benzine- en 5.5 liter dieselmotoren opstarten met een volle accu. De Tacklife T8 Pro heeft een startvermogen van 500A en een piekvermogen van 1200A, dit maakt de startbooster ideaal voor zowel auto's, motoren en boten. Daarnaast is de Tacklife T8 Pro startbooster hierdoor geschikt voor grotere accu's dan de Tacklife T8 startbooster. Bovendien is de Tacklife T8 Pro erg gebruiksvriendelijk dankzij het heldere LCD-scherm en de mogelijkheid om de startbooster als zaklamp te gebruiken.

De Tacklife T8 Pro wordt geleverd met diverse accessoires, zoals de 230V adapter en veiligheidscase. Dankzij de veiligheidscase is de startbooster erg goed beschermd tegen schade en bovendien kunt u zo de startbooster gemakkelijk opbergen en vervoeren. Daarnaast wordt de Tacklife T8 Pro standaard geleverd met een USB-kabel. Hierdoor kan de Tacklife T8 Pro ook telefoons, tablets en andere elektrische apparaten opladen aan de hand van de twee USB-poorten. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent en u geen stopcontact in de buurt heeft. Zo functioneert de startbooster namelijk als powerbank voor uw apparaten. Dit maakt de Tacklife T8 Pro een multifunctionele en zeer gebruiksvriendelijke startbooster.

Ook is de Tacklife T8 Pro voorzien van een DC 12V/10A poort, hiermee kunnen verschillende autoproducten van stroom worden voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een luchtcompressor om uw autobanden mee op te pompen. De Tacklife T8 Pro startbooster is tevens voorzien van LED verlichting. Hierdoor kunt u de startbooster ook als zaklamp gebruiken zodat u de Tacklife T8 Pro ook kunt gebruiken in het donker.

De Tacklife T8 Pro startbooster is bovendien erg veilig, de startbooster beschikt namelijk over 8 verschillende soorten beschermingen. Denk hierbij aan bescherming tegen kortsluiting, omgekeerde polarisatie, overbelasting, oververhitting en vonken. Daarnaast is de Tacklife T8 Pro IP65 gecertificeerd. Dit betekent dat de startbooster waterproef is en tegen stof kan. Naast de veiligheidscase en de 230V adapter worden ook USB-kabel, sigarettenadapter, startkabels en handleiding bijgeleverd. De Tacklife T8 Pro is geschikt voor alle soorten loodzuur accu's, behalve lithium.

Specificaties

Merk en type: Tacklife T8 PRO startbooster
Accuspanning: 12V
Constante startstroom: 500A
Piek startstroom: 1200A
Geschikt voor accutype: Loodzuur accu's en Wet, Gel, MF, EFB en AGM accu's
Kabeldikte: -
Kabellengte: -
Accucapaciteit: 18Ah accu
Beveiligd tegen: Omgekeerde polarisatie, vonkvorming, overbelasting en oververhitting
Afmetingen: 22 x 18 x 9,8 cm
Gewicht: 1,3 kg
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Reviews 4

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tacklife T8 Pro Startbooster
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (15.90 MB)