95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2421 reviews
Zoeken

Sup boards opblaasbaar

Sup boards opblaasbaar

Opblaasbare SUP boards zijn ideaal voor onder andere avonturiers en natuurliefhebbers. Doordat het SUP board opblaasbaar is, kan deze gemakkelijk mee op vakantie of een dagje weg. Met de vele verschillende SUP board is er voor ieder wat wils. Zo kun je met een opblaasbare SUP board veel inspanning leveren door bijvoorbeeld te racen met jouw board. Maar je kunt ook volledig tot rust komen wanneer je met een opblaasbare SUP board mooie tochten supt of yoga beoefent. Bovendien kun je gezellig samen met jouw vrienden of familie een dagje suppen. Er zijn bijvoorbeeld SUP boards voor twee, drie, vier of zelfs zeven personen zodat je samen het ultieme waterplezier op kunt zoeken!

Er zijn enorm veel verschillende SUP boards, deze zijn allemaal net iets anders en hierdoor is de keuze reuze. Wil je een opblaasbaar SUP board kopen? Let bij jouw keuze op draagvermogen, lengte, merk en kleur. Om de keuze voor een SUP board zo makkelijk mogelijk te maken kun je de filters gebruiken op deze pagina.

per pagina
21 producten
Aqua Marina Fusion SUP 2023
Geschikt voor all-round Niveau: beginnend 150 kg draagvermogen
399,-
Aqua Marina Vapor Opblaasbaar SUP Board 2023
Geschikt voor all-round Niveau: beginnend 140 kg draagvermogen
399,-
Red Shark Fitness waterbike SUP Board
Geschikt voor fietsen Niveau: gevorderd 120 kg draagvermogen
3.249,-
Aqua Marina Cascade Kajak & SUP Board
Geschikt voor touren Niveau: beginnend 220 kg draagvermogen
Waardering:
88% of 100
Special Price 499,- Regular Price 625,-
Aqua Marina Breeze Opblaasbaar SUP Board
Geschikt voor all-round Niveau: beginnend 100 kg draagvermogen
Waardering:
98% of 100
199,-
Aqua Marina Super Trip Opblaasbaar SUP Board
Geschikt voor touren Niveau: beginnend 210 kg draagvermogen
Waardering:
95% of 100
Special Price 289,- Regular Price 324,65
Aqua Marina Super Trip Tandem Opblaasbaar SUP Board
Geschikt voor touren Niveau: beginnend 230 kg draagvermogen
Waardering:
100% of 100
687,83
Hydro Force Freesoul Opblaasbaar SUP Board
Geschikt voor all-round Niveau: beginnend 160 kg draagvermogen
Waardering:
90% of 100
304,99
Aqua Marina Rapid Opblaasbaar SUP Board
Geschikt voor surfen Niveau: gevorderd 130 kg draagvermogen
572,-
  • Beste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Hydro Force Aqua Glider Opblaasbaar SUP board
Geschikt voor touren Niveau: beginnend 110 kg draagvermogen
Waardering:
100% of 100
207,50
Hydro Force Aqua Cruise Opblaasbaar SUP Board
Geschikt voor touren Niveau: gevorderd 110 kg draagvermogen
Waardering:
100% of 100
Special Price 175,- Regular Price 214,95
Aqua Marina Hyper 11'6 Opblaasbaar SUP Board
Geschikt voor touren Niveau: beginnend 145 kg draagvermogen
Waardering:
100% of 100
400,-
Hydro Force Oceana Opblaasbaar SUP Board
Geschikt voor all-round Niveau: beginnend 130 kg draagvermogen
Waardering:
98% of 100
219,-
Hydro Force Fast Blast Opblaasbaar SUP Board Rood
Geschikt voor racen Niveau: gevorderd 120 kg draagvermogen
Special Price 199,- Regular Price 289,-
Aqua Marina Airship Race Opblaasbaar SUP Board
Geschikt voor touren Niveau: gevorderd 460 kg draagvermogen
798,-
Hydro Force Panorama Opblaasbaar SUP Board
Geschikt voor touren Niveau: beginnend 150 kg draagvermogen
Waardering:
93% of 100
Special Price 219,- Regular Price 296,99
Aqua Marina Race Elite 14'0 Opblaasbaar SUP Board
Geschikt voor racen Niveau: gevorderd 150 kg draagvermogen
Waardering:
100% of 100
Special Price 499,- Regular Price 898,95
Aqua Marina Hyper 12'6 Opblaasbaar SUP Board
Geschikt voor touren Niveau: beginnend 160 kg draagvermogen
604,46
Red Shark Enjoy waterbike fiets SUP board
Geschikt voor fietsen Niveau: beginnend 140 kg draagvermogen
2.995,-
Red Shark Adventure waterbike SUP Board
Geschikt voor fietsen Niveau: beginnend 120 kg draagvermogen
3.479,-
Red Shark Bike Electric scooter
Geschikt voor fietsen Niveau: beginnend 120 kg draagvermogen
3.449,-
per pagina
21 producten
Sup boards opblaasbaar

Voordelen van een opblaasbare SUP

Een opblaasbaar SUP board biedt een aantal voordelen tegenover een hard SUP board. Ten eerste kun je een opblaasbaar SUP board makkelijker vervoeren dan een verhard board, dit komt omdat je een opblaasbaar SUP board leeg kunt laten lopen en compact kunt inpakken. Daarnaast is een voordeel van een opblaasbaar board dat deze een stuk is lichter dan een verhard board. Een opblaasbaar SUP board is namelijk gemaakt van PVC. Desondanks is een opblaasbaar SUP board toch heel sterk en stabiel. Dit komt omdat het PVC erg stijf opgepompt kunt worden.

De voordelen van een SUP board opblaasbaar op een rijtje:

  • Lichter van gewicht
  • Gemakkelijk opbergen: sup neemt weinig ruimte in beslag
  • Gemakkelijk te vervoeren: wordt bijna altijd geleverd met rugzak
  • Voordeliger dan harde sup boards
  • Veel aanbod: voor iedereen wat wils

Ga jij een SUP Board kopen? Hier moet je op letten

Het kiezen van het juiste opblaasbare SUP board is een belangrijke beslissing die van invloed zal zijn jouw SUP-plezier. Dit zijn de belangrijkste punten om op te letten bij het aanschaffen van een nieuw SUP board.

1. Hoe ga je het SUP board gebruiken?

Waar ga jij je nieuwe SUP board voornamelijk voor gebruiken? Ga je voor ontspannen tochtjes op vlak water, golven trotseren, of misschien wel hele lange tochten maken? Jouw wensen zullen bepalen welk type board het beste bij je past. Hiervoor kun je de filter aan linker kant van de pagina gebruiken.

2. Afmetingen van het SUP board

De lengte, breedte en dikte van je SUP board zijn van belang bij het uitzoeken van het juiste SUP board. Een kort board is wendbaarder dan een lang board, terwijl een lang board juist weer zorgt voor meer snelheid en stabiliteit.

Een all-round opblaasbaar SUP board voor volwassenen heeft een lengte tussen de 290 en 380 cm. Een SUP board voor touring heeft een lengte tussen 310 en 415 cm. De dikte van het SUP board heeft invloed op het drijfvermogen. Hoe dikker een board, hoe hoger het drijfvermogen. Overweeg je lichaamsgewicht en ervaringsniveau bij het kiezen van de juiste afmetingen.

3. Maximaal draagvermogen van het SUP board

Het is belangrijk dat het draagvermogen van het SUP board niet wordt overschreden. Zorg ervoor dat het draagvermogen voldoende is om niet alleen jou, maar ook je uitrusting te dragen. Het is beter om wat speling over te laten. Overschrijd je het draagvermogen? Dan kan de SUP doorbuigen en kun je niet optimaal peddelen. Controleer dus altijd het maximale draagvermogen van het SUP board.

4. De bijgeleverde SUP accessoires

De meeste SUP boards uit ons assortiment worden geleverd als compleet pakket met een pomp, draagtas, peddel, vin en enkelkoord. Bekijk het kopje 'In de verpakking' bij de specificaties van het SUP board om te zien wat er in het pakket zit. Wil je extra accessoires aanschaffen? Bekijk dan onze SUP accessoires.

Welke opblaasbare SUP boards zijn er?

Er zijn verschillende soorten opblaasbare stand up paddle boards. Zo zijn er opblaasbare SUP boards speciaal gemaakt voor ontspanning, touren en racen. Maar er zijn ook SUP boards voor het vissen, (wind)surfen en fitnessen. SUP boards voor het touren zijn over het algemeen lang en beschikken over meerdere bagagekoorden zodat je extra lang kunt genieten op het water. Daarnaast hebben deze SUP boards vaak twee luchtkamers zodat je in volledige veiligheid meerdere dagen op avontuur kunt. Race SUP boards zijn voornamelijk smal en licht zodat je extra hard kunt suppen. Je kunt ook kiezen voor een all-round opblaasbare SUP plank, dit type opblaasbare SUP plank is geschikt voor meerdere doeleinden zoals ontspannen, touren en surfen. Hierdoor zijn all-round boards over het algemeen ook de beste opblaasbare SUP boards.

Wat heb ik nodig om te suppen met een opblaasbare SUP board?

Er zijn een aantal verschillende accessoires die je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten op het water. Denk hierbij aan een peddel, draagtas, enkelkoord, vin en pomp. Vaak worden deze accessoires standaard bij een opblaasbare SUP board geleverd maar dit is niet altijd het geval. Let hier dus op bij de aanschaf van een SUP plank opblaasbaar. Door middel van de draagtas kun je de SUP plank opblaasbaar gemakkelijk vervoeren, maar ook compact opbergen tijdens het winterseizoen. De peddel zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt suppen en dankzij een (elektrische) luchtpomp kun je het SUP board gemakkelijk en snel opblazen. Een enkelkoord is speciaal voor de veiligheid, als je van het opblaasbare SUP board af valt dan zal jouw SUP board dichtbij je blijven. Daarnaast zorgt de vin voor extra stabiliteit tijdens het suppen. Ook zijn er een aantal extra s om het suppen zo leuk en comfortabel mogelijk te maken, zoals een drybag en SUP motor. Een dry bag zorgt er bijvoorbeeld voor dat je al jouw spullen veilig het water op kunt nemen. En met een SUP motor kun je zelfs suppen zonder te peddelen!

Opblaasbaar SUP board

Welke merken opblaasbare SUP boards zijn er?

Wil je een opblaasbare sup board kopen? Dan zijn er een aantal verschillende merken waar je uit kunt kiezen. Allereerst het merk Aqua Marina, dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit opblaasbare SUP boards en het brede assortiment. Zo biedt het merk Aqua Marina voor iedereen het juiste opblaasbare SUP board aan met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het merk Hydro Force biedt opblaasbare SUP boards aan tegen een, in vergelijking met Aqua Marina, voordeligere prijs. Hydro Force heeft ook opblaasbare SUP boards voor verschillende doeleinden en all-round opblaasbare SUP boards. Echter zijn de SUP boards van Hydro Force kwalitatief minder goed dan de SUP boards van Aqua Marina.