Sup boards opblaasbaar

Opblaasbare SUP boards zijn ideaal voor onder andere avonturiers en natuurliefhebbers. Zo kunt u met een opblaasbare SUP board veel inspanning leveren door bijvoorbeeld te racen met uw board. Maar u kunt ook volledig tot rust komen wanneer u met een opblaasbare SUP board lange tochten supt of yoga beoefent. Bovendien kunt u gezellig samen met uw vrienden of familie een dagje suppen. Er zijn bijvoorbeeld SUP boards voor twee, drie, vier of zelfs zeven personen zodat u samen het ultieme waterplezier op kunt zoeken!

Er zijn enorm veel verschillende SUP boards, deze zijn allemaal net iets anders en hierdoor is het belangrijk dat u het juiste SUP board kiest. U moet bij de aanschaf van een opblaasbaar SUP board bijvoorbeeld letten op draagvermogen, merk, dikte en kleur. Om de keuze voor een SUP board zo makkelijk mogelijk te maken kunt u de filters gebruiken op deze pagina.

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 58

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 58

Van hoog naar laag sorteren

Opblaasbare SUP boards

Welke opblaasbare SUP boards zijn er?

Er zijn verschillende soorten opblaasbare stand up paddle boards. Zo zijn er opblaasbare SUP boards speciaal gemaakt voor ontspanning, touren en racen. Maar er zijn ook SUP boards voor het vissen, (wind)surfen en fitnessen. Als u volledig wilt ontspannen kunt u kiezen voor een yoga opblaas SUP zoals de Aqua Marina Dhyana. Hiermee kunt u namelijk yoga of fitness oefeningen uitvoeren op het water. SUP boards voor het touren zijn over het algemeen lang en beschikken over meerdere bagagekoorden zodat u extra lang kunt genieten op het water. Daarnaast hebben deze SUP boards vaak twee luchtkamers zodat u in volledige veiligheid meerdere dagen op avontuur kunt. Een voorbeeld van een opblaas SUP voor het touren is de Aqua Marina Hyper. Race SUP boards zijn voornamelijk smal en licht zodat u extra hard kunt suppen. Denk hierbij aan de Aqua Marina Race. U kunt ook kiezen voor een all-round opblaasbare SUP plank, dit type opblaasbare SUP plank is geschikt voor meerdere doeleinden zoals ontspannen, touren en surfen. Hierdoor zijn all-round boards over het algemeen ook de beste opblaasbare SUP boards.

Wat heb ik nodig om te suppen met een opblaasbare SUP board?

Er zijn een aantal verschillende accessoires die u nodig heeft om optimaal te kunnen genieten op het water. Denk hierbij aan een peddel, draagtas, enkelkoord, vin en pomp. Vaak worden deze accessoires standaard bij een opblaasbare SUP board geleverd maar dit is niet altijd het geval. Let hier dus op bij de aanschaf van een SUP plank opblaasbaar. Door middel van de draagtas kunt u het SUP plank opblaasbaar gemakkelijk vervoeren, maar ook compact opbergen tijdens het winterseizoen. De peddel zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt suppen en dankzij een (elektrische) luchtpomp kunt u het SUP board gemakkelijk en snel opblazen. Een enkelkoord is speciaal voor de veiligheid, als u van het opblaasbare SUP board af valt dan zal uw SUP board dichtbij u blijven. Daarnaast zorgt de vin voor extra stabiliteit tijdens het suppen. Ook zijn er een aantal extra s om het suppen zo leuk en comfortabel mogelijk te maken, zoals een drybag en SUP motor. Een dry bag zorgt er bijvoorbeeld voor dat u al uw spullen veilig het water op kunt nemen. En met een SUP motor kunt u zelfs suppen zonder te peddelen!

Waarom een opblaasbare SUP board?

Een opblaasbaar SUP board biedt een aantal voordelen tegenover een hard SUP board. Ten eerste kunt u een opblaasbaar SUP board makkelijker vervoeren dan een verhard board, dit komt omdat u een opblaasbaar SUP board leeg kunt laten lopen en compact kunt inpakken. Daarnaast is een opblaasbaar board een stuk lichter dan een verhard board, een opblaasbaar SUP board is namelijk gemaakt van PVC. Desondanks is een opblaasbaar SUP board toch heel sterk en stabiel, dit komt omdat het PVC erg stijf opgepompt kunt worden.

Welke merken opblaasbare SUP boards zijn er?

Wilt u een opblaasbare sup board kopen? Dan zijn er een aantal verschillende merken waar u uit kunt kiezen. Allereerst het merk Aqua Marina, dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit opblaasbare SUP boards en het brede assortiment. Zo biedt het merk Aqua Marina voor iedereen het juiste opblaasbare SUP board aan met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het merk Hydro Force biedt opblaasbare SUP boards aan tegen een, in vergelijking met Aqua Marina, voordeligere prijs. Hydro Force heeft ook opblaasbare SUP boards voor verschillende doeleinden en all-round opblaasbare SUP boards. Echter zijn de SUP boards van Hydro Force kwalitatief minder goed dan de SUP boards van Aqua Marina.