95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Sup board pompen

Sup board pompen

Een SUP pomp is onmisbaar voor het snel oppompen en leeg laten lopen van jouw opblaasbare SUP board. Er wordt altijd een handpomp geleverd bij jouw SUP. Natuurlijk kun je er voor kiezen om deze een upgrade te geven. Laat jij jouw spierballen zien en pomp jouw SUP op met een handpomp, of kies je voor het gemak van een elektrische sup pomp? Wij hebben de SUP pomp voor jou.

per pagina
6 producten
per pagina
6 producten
Sup board pompen

Handpomp of elektrische SUP pomp

Bijna alle boards worden standaard geleverd met een SUP handpomp met luchtdrukmeter. Met deze pomp heb je je SUP relatief snel opgepompt. Wil je minder moeite doen? Dan kun je kiezen voor een handpomp met een grotere inhoud. Hierdoor pompt de pomp bij elke slag meer lucht in je SUP. Een double action handpomp is uiterst effectief. Bij deze handpompen wordt er namelijk bij beide slagen lucht gepompt, zowel bij de beweging van boven naar beneden als andersom. Dubbel zo veel actie dus!

Als jij al jouw energie wilt bewaren voor het paddelen, dan kun je kiezen voor een elektrische SUP pomp. Deze pomp doet het werk voor jou. De enige voorwaarde voor het gebruik van deze pompen, is dat je een stroombron in de buurt hebt. De elektrische SUP pompen hebben een 12V aansluiting die bijvoorbeeld op een sigarettenaansteker van de auto kan.

SUP board pomp

De voordelen van een elektrische SUP pomp

  • Makkelijk in gebruik: Ga jij regelmatig met je SUP het water op? Of pomp je vaak meerdere SUPs op voor verhuurdoeleinden of groepsactiviteiten? Dan bespaart een elektrische sup pomp jou veel tijd.
  • Snel: Als jij zo min mogelijk moeite wilt doen en een gemakkelijke oplossing zoekt, dan is een elektrische pomp de uitkomst voor jou. Je sluit de pomp aan, stelt hem in en de pomp doet de rest. Zo wordt het oppompen van je SUP een eitje voor iedereen.
  • Perfecte luchtdruk: Een elektrische SUP pomp biedt jou de mogelijkheid om je SUP op de perfecte luchtdruk op te pompen. Stel de juiste druk in op de SUP pomp en hij doet de rest.
  • Compact meenemen: Een elektrische SUP pomp neemt minder ruimte in dan een handpomp. Dit is een groot voordeel als jij je SUP vaak meeneemt op vakantie of bij het kamperen.
  • Kan ook leegzuigen: Wil jij je SUP zo snel en compact mogelijk opvouwen? Laat dan de elektrische SUP pomp jouw SUP leegzuigen. Hoe meer lucht er uit je board is, hoe compacter je hem opvouwt.

Jouw SUP oppompen

Om optimaal van jouw SUP te genieten, is het van belang dat deze op de juiste luchtdruk wordt opgepompt. Zo presteert jouw SUP het best. Hoe hard jouw SUP opgepompt moet worden, staat vermeld in de handleiding en bij het ventiel van de SUP.

Bij de SUPs uit ons assortiment wordt standaard een handpomp met een luchtdrukmeter geleverd, zodat je precies kunt zien hoe hoog de druk is op dat moment. Lijkt jouw SUP al best vol, maar staat de meter nog op 0? Pomp dan nog even door tot de wijzer begint te bewegen.

Een elektrische SUP pomp doet het harde werk voor jou. Verbind de pomp met jouw SUP en stel gemakkelijk het aantal PSI/Bar in dat je afleest uit de handleiding of van het ventiel. De pomp gaat aan de slag en slaat vanzelf af wanneer hij de ingegeven druk heeft bereikt. Als je tussendoor de luchtdruk wilt controleren, kun je dit aflezen van het scherm.

(Elektrische) SUP pomp kopen

Ontdek ons assortiment SUP pompen en kijk wat het beste bij jou past. Gebruik jij het oppompen als kleine warming up of kies je voor het gemak en de efficiëntie van een elektrische SUP pomp? Wat je ook kiest, jij kunt in een mum van tijd het water op!