95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Sup board peddels

Sup board peddels

Om je voort te bewegen met de SUP op het water, heb je een SUP peddel nodig. In veel gevallen zit deze inbegrepen, maar bij sommige SUP's wordt deze niet standaard meegeleverd. Daarom vind je bij ons ook losse SUP board peddels. Je kunt kiezen uit aluminium en carbon sup peddels.

per pagina
4 producten
per pagina
4 producten
Sup board peddels

Ontdek de perfecte peddels voor jouw SUP-avontuur bij Bootman!

Bij Bootman zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige SUP-board peddels die jouw stand-up paddleboardervaring naar een geheel nieuw niveau tillen. Lees verder om te ontdekken waarom onze peddels onmisbaar zijn voor enthousiaste suppers zoals jij.

Voordelen van SUP board peddels

Onze peddels zijn ontworpen om je paddleboarding-ervaring te verbeteren. Ze bieden:

  • Stabiliteit: Onze peddels vergroten je stabiliteit op het water, waardoor je vol vertrouwen kunt peddelen, zelfs in uitdagende omstandigheden.
  • Snelheid: Ervaar de sensatie van sneller en soepeler peddelen dankzij onze geoptimaliseerde peddelontwerpen.
  • Controle: Geniet van uitzonderlijke controle over je SUP-board, wat resulteert in nauwkeurige bochten en een moeiteloze vaarervaring.

SUP board peddel kiezen: welke lengte?

Hoe weet je welke lengte peddel je nodig hebt voor jouw SUP avontuur? Dit is afhankelijk van je eigen lengte en het water waarop je gaat peddelen.

Voor het bepalen van de juiste lengte kun je onderstaande berekeningen gebruiken:

  • Suppen met golven: eigen lengte + 20 cm
  • Suppen allround: eigen lengte + 23 cm
  • Racen: eigen lengte + 26 cm.

De berekening hierboven is bedoeld om je een idee te geven. Gelukkig zijn de SUP peddels in lengte verstelbaar en kun jij hem zo instellen zodat het voor jou fijn aanvoelt. Dat is natuurlijk het belangrijkst!

SUP board peddel

Diverse soorten SUP peddels

We bieden verschillende soorten SUP-board peddels, waaronder:

  • Verstelbare peddels: Ideaal voor gezinnen en degenen die willen delen, deze peddels zijn aanpasbaar naar verschillende lengtes.
  • Carbon peddels: Onze carbon peddels bieden een optimale mix van lichtgewicht prestaties en duurzaamheid.

Kies de peddel die het beste past bij jouw SUP-stijl en doelen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij Bootman staat kwaliteit en duurzaamheid voorop:

  • Onze peddels zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en state-of-the-art constructietechnieken voor langdurige prestaties.
  • Door te investeren in onze peddels, investeer je in jarenlang plezier op het water zonder je zorgen te maken over vervanging.

Samenvattend, bij Bootman zijn we gepassioneerd over het leveren van SUP-board peddels die jouw avontuur op het water naar een hoger niveau tillen. Wacht niet langer en kies vandaag nog de perfecte peddel voor jou.