95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten. dinsdag 21 mei staan wij weer voor je klaar.

Sup board peddels

Sup board peddels

Een SUP board paddel is een onmisbaar van jouw SUP uitrusting. Met een goede SUP peddel kun jij optimaal genieten van je tochten. In veel gevallen zit deze inbegrepen, maar bij sommige SUP's wordt deze niet standaard meegeleverd. Bekijk onze peddels en ontdek welke het beste bij jou past.

per pagina
4 producten
per pagina
4 producten
Sup board peddels

Ontdek de perfecte peddels voor jouw SUP-avontuur bij Bootman!

Een goede SUP peddel mag natuurlijk niet ontbreken bij jouw SUP board uitrusting. Bij Bootman hebben we hoogwaardige SUP-board peddels die jouw stand-up paddleboardervaring naar een geheel nieuw niveau tillen. Lees verder om te ontdekken waarom onze peddels onmisbaar zijn voor enthousiaste suppers zoals jij.

Voordelen van SUP board peddels

Onze peddels zijn ontworpen om je paddleboarding-ervaring te verbeteren. Ze bieden:

  • Stabiliteit: Goede SUP peddels vergroten je stabiliteit op het water, waardoor je vol vertrouwen kunt peddelen, zelfs in uitdagende omstandigheden.
  • Snelheid: Ervaar de sensatie van sneller en soepeler peddelen dankzij de geoptimaliseerde peddelontwerpen.
  • Controle: Geniet van uitzonderlijke controle over je SUP-board, wat resulteert in nauwkeurige bochten en een moeiteloze vaarervaring.

SUP board peddel kiezen: welke lengte?

Hoe weet je welke lengte peddel je nodig hebt voor jouw SUP avontuur? Dit is afhankelijk van je eigen lengte en het water waarop je gaat peddelen.

Voor het bepalen van de juiste lengte kun je onderstaande berekeningen gebruiken:

  • Suppen met golven: eigen lengte + 20 cm
  • Suppen allround: eigen lengte + 23 cm
  • Racen: eigen lengte + 26 cm.

De berekening hierboven is bedoeld om je een idee te geven. Gelukkig zijn de SUP peddels in lengte verstelbaar en kun jij hem zo instellen zodat het voor jou fijn aanvoelt. Dat is natuurlijk het belangrijkst!

SUP board peddel

Diverse soorten SUP peddels

We bieden verschillende soorten SUP-board peddels, waaronder:

  • Verstelbare peddels: Ideaal voor gezinnen en degenen die willen delen. Deze peddels zijn aanpasbaar naar verschillende lengtes.
  • Carbon peddels: Onze carbon peddels bieden een optimale mix van lichtgewicht prestaties en duurzaamheid.

Kies de peddel die het beste past bij jouw SUP-stijl en doelen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij Bootman staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. De peddels zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en state-of-the-art constructietechnieken voor langdurige prestaties. Door te investeren in onze peddels, investeer je in jarenlang plezier op het water zonder je zorgen te maken over vervanging. Ben je op zoek naar meer handige uitrusting? Bekijk dan ook onze andere SUP board accessoires.

Samenvattend, bij Bootman zijn we gepassioneerd over het leveren van SUP-board peddels die jouw avontuur op het water naar een hoger niveau tillen. Wacht niet langer en kies vandaag nog de perfecte peddel voor jou.