95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Opblaas eilanden

Opblaas eilanden

Een opblaas eiland is een platform speciaal gemaakt om heerlijk te dobberen op het water. Als je niet kunt kiezen tussen het liggen op het strand en zwemmen in het water is een opblaas eiland de perfecte optie voor jou. Met een opblaas eiland kun je namelijk heerlijk zonnen op het water en een frisse duik is altijd dichtbij. Een opblaas eiland biedt het ultieme waterplezier voor jou en je vrienden of familie! De opblaaseilanden die worden aangeboden zijn van hoge kwaliteit van de merken Aqua Marina en Hydro Force.

Binnen deze merken is er een ruime keuze aan opblaas eilanden. Zo kun je ervoor kiezen om met twee of met wel vijf personen tot rust te komen op het water. Er zijn ook verschillen in het oppervlakte, het aantal drankjeshouders en het aantal luchtkamers waar een opblaas eiland over beschikt. Daarnaast zijn er zelfs opblaasbare eilanden die voorzien zijn van een zonnescherm.

per pagina
6 producten
per pagina
6 producten
Opblaas eilanden

Voordelen van een opblaas eiland

Als je behoefte hebt om volledig tot rust te komen of juist het waterplezier op te zoeken is een opblaas eiland een uitstekende keuze. Lees hier meer over de voordelen. Een opblaas lounge eiland is namelijk vele malen comfortabeler dan een luchtbedje. Luchtbedjes zijn erg klein en onstabiel, bovendien kun je niet met meerdere personen op een luchtbedje liggen. De onstabiliteit van een luchtbedje zorgt er ook voor dat je niet zomaar in het water kunt springen en kunt staan op het luchtbed. Een opblaas eiland daarentegen heeft bijna alles wat ontbreekt aan een luchtbedje, denk hierbij aan een groot oppervlakte, bekerhouders, meerdere luchtkamers en eventueel een zonnescherm.

Opblaasbare eilanden

Groter oppervlakte

De oppervlakte van een opblaasbaar eiland is vele malen groter dan een standaard luchtbedje. Door het grote oppervlakte kun je met meerdere personen tegelijk genieten op het water. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je per ongeluk in het water valt wanneer je in slaap dommelt, tenzij je omgegooid wordt natuurlijk! De grote afmetingen zorgen er ook voor dat je op het opblaas eiland kunt staan en hier vanaf kunt springen! Een mega opblaas eiland in ons assortiment is de Hydro Force Sunny Lounge Island, deze is geschikt voor wel vijf personen! De meest stabiele opblaas eilanden in ons assortiment zijn de Aqua Marina Island en Island Plus. Deze zijn perfect als platform om op te vissen of om vanaf te springen.

Opblaas eiland voorzien van bekerhouders

Een ander voordeel van een opblaas eiland is dat de meeste opblaasbare eilanden zijn voorzien van bekerhouders. Als een opblaas eiland geschikt is voor vijf personen beschikt het eiland ook vaak over vijf bekerhouders. Een voorbeeld hiervan is de Hydro Force Kick Back Lounge. Het voordeel van bekerhouders is dat je niet je drankje vast hoeft te houden wanneer je ligt te zonnen. Hierdoor zal je drankje ook niet over je heen vallen.

Veilig dankzij meerdere luchtkamers

Daarnaast beschikt een opblaas eiland over meerdere luchtkamers, in tegenstelling tot een luchtbedje die is voorzien van slechts één luchtkamer. De hoeveelheid aan luchtkamers speelt een rol in de veiligheid van jouw en jouw vrienden of familie. Als er één luchtkamer lek gaat zullen de andere luchtkamers ervoor zorgen dat je niet in het water zal zakken. Zo blijven je spullen of kinderen altijd veilig boven het water. Een voorbeeld van een opblaas eiland met meerdere luchtkamers is de Hydro Force Chill Splash Lounge, deze beschikt namelijk over twee luchtkamers.

Bescherming tegen de zon

Sommige opblaas eilanden beschikken zelfs over een zonnescherm, denk hierbij aan de Hydro Force Sunny Lounge Island. Dit eiland is bijvoorbeeld voorzien van een afneembaar zonnescherm. Een zonnescherm zorgt ervoor dat uw drankjes koel blijven en je niet zult verbranden door de zon. Dit maakt een zonnescherm zeer geschikt voor personen die soms even de verkoeling willen opzoeken.