95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken
Populaire producten
Red Shark Fitness waterbike SUP Board
Geschikt voor fietsen Niveau: gevorderd 120 kg draagvermogen
3.249,-
Red Shark Enjoy waterbike fiets SUP board
Geschikt voor fietsen Niveau: beginnend 140 kg draagvermogen
2.995,-
Aqua Marina Yoga Dock Opblaasbaar Eiland
Special Price 299,- Regular Price 599,-
Aqua Marina Cascade Kajak & SUP Board
Geschikt voor touren Niveau: beginnend 220 kg draagvermogen
Waardering:
90% of 100
419,-
Tips & advies
Top 5 beste opblaasbare SUP boards in prijs/kwaliteit

Om je te helpen met jouw keuze hebben wij de top 5 beste opblaasbare SUP boards op een rijtje gezet. Als je op zoek bent naar je eerste SUP board of een vervangend model is het lastig om de juiste keuze te maken. Daarom hebben wij voor jou alvast de beste SUP boards geselecteerd op basis van de kwaliteit, sterke vaareigenschappen en onderdelen.

Lees meer
Verschillende typen SUP boards

Binnen het assortiment van SUP boards zijn er verschillende typen SUP boards. Er zijn all-round modellen die geschikt zijn voor meerdere doeleinden zoals surfen en touren. Daarnaast zijn er ook gespecialiseerde modellen. Zo zijn er de Aqua Marina Blade om mee te windsurfen, de Aqua Marina Rapid om wilde rivieren mee uit te dagen en de Aqua Marina Dhyana om te ontspannen op het water. Zo is er voor iedereen een geschikt en passend model.

Lees meer
Suppen: Hoe werkt dat nou eigenlijk?

Het suppen lijkt erg gemakkelijk, maar kan voor sommige lastig zijn om onder de knie te krijgen. Door de juiste techniek en houding te gebruiken kan je op de beste manier suppen. Door eerst de techniek op de knieën te leren en vervolgens staand dit toepast leer je dit in de juiste stappen. Hiernaast heb je verschillende accessoires nodig om veilig en correct te kunnen suppen, zoals een enkelkoord en zwemvest.

Lees meer