95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Stootwil ventiel

4,-
Stootwil ventiel
Stootwil ventiel
4,-
Waardering:
93% of 100
Merk: Talamex
Product Usps
Leverbaar
woensdag 29 mei bezorgd
Korte omschrijving

Dit stootwil ventiel is te gebruiken op alle opblaasbare boeien en fenders van Majoni en Talamex. Eenvoudig te vervangen.

 
Plus- en minpunten
 • Stootwil ventiel voor Majoni of Talamex boeien
 • Eenvoudig te vervangen
 • Voor het op- of bijpompen van de stootwil
Omschrijving

In een opblaasbare fender zit altijd een stootwil ventiel, waarmee u de fender kan op- of bijpompen. Wanneer deze niet meer goed werkt, kunt u hem eenvoudig vervangen met dit stootwil ventiel van Talamex. Het stootwil ventiel is te gebruiken voor alle boeien en stootwillen van Majoni en Talamex.

U kan de boei of fender eenvoudig oppompen met een fiets- of autopomp. Houd er dan wel rekening mee dat u een verloopventiel nodig hebt.

Tip: u kan het stootwil ventiel eenvoudig vervangen door een M3-boutje in het oude ventiel te draaien en hem hiermee uit de boei te trekken. Vervolgens draait u de M3-bout in het nieuwe stootwil ventiel. Zo kan u met een tang het boutje vasthouden en het ventiel in de stootwil duwen. Let op dat het ventiel op gelijke hoogte zit met de buitenkant van de stootwil.

Specificaties

Materiaal: Metaal
Kleur: Metaal
Afmetingen: Standaard
In de verpakking: Een stootwil ventiel
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
05-79115010
Merk
Talamex
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Roeland Bruyneel

  Op

  exact wat ik zocht
  met m3 boutje erbij is het kinderspel deze te vervangen...
  wegens de dure verzending gelijk een aantal in reserve besteld, nu hebben al mijn fenders nieuwe ventieltjes, en heb ik er nog enkele over voor het geval er terug eentje vervangen moet worden... gelukkig neemt het niet te veel plaats in om deze in voorraad te houden.
 2. Totaalscore
  100%

  Door C Guit

  Op

  Goede kwaliteit.
  Al meerdere keren een ventiel van een stootwil vervangen. Heb je voor niet al te veel geld weer een bruikbare stootwil. Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn, de 5 bestelde ventieltjes passen namelijk ook in een gewone envelop.
 3. Totaalscore
  100%

  Door R.Faken

  Op

  Lekke stootwillen 1-2-3 gerepareerd
  Mijn ervaring: als een stootwille of fender lek is, dat komt dit vrijwel altijd doordat het ventiel lek is. De oorzaak is meestal miniscule corrosie aan het oppervlak van het kogeltje in het ventiel. Schoonmaken of olie
 4. Totaalscore
  100%

  Door kees

  Op

  prima
  heb oude er uit getrokken met m3 boutje en nieuwe geplaatst ging prima en is weer dicht als nieuw alleen een opmerking over de verzend kosten als het als brievenbus post kan worden verzonden zijn de verzend kosten wel aan de hoge kant naar mijn mening misschien eerst even kijken wat er verzonden moet worden
 5. Totaalscore
  80%

  Door A.J. Nelisse

  Op

  stoowill is weer bruikbaar!
  Oude ventiel verwijderd met M3 bout, en daarna nieuwe erin gezet, stoowill is weer bruikbaar. Prima vervanging, zodat stootwill weer gebruikt kan worden en op spanning blijft.