95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Stootwil Cilinder Zwart Ø22cm

  • Koop 2 voor 26,08 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 4 voor 25,79 per stuk en bespaar 4%
  • Koop 6 voor 25,64 per stuk en bespaar 5%
26,95
Stootwil Cilinder Zwart Ø22cm
Stootwil Cilinder Zwart Ø22cm
26,95
Merk: Majoni
Product Usps
Nog 1 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De goedkoopste stootwil van Nederland! En ook nog van degelijke kwaliteit. Deze zwarte cilinder fender van Majoni is met Ø22cm dikte onze grootste stootwil. Ideaal voor grote jachten.

 
Plus- en minpunten
  • Uniek ventiel voor gemakkelijk opblazen
  • De goedkoopste stootwil van Nederland!
  • Uniek ventiel voor gemakkelijk opblazen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Onze grootste cylinder stootwil
Omschrijving

Een voordeligere stootwil gaat u niet vinden! Dit gaat echter niet ten koste van de kwaliteit, de stootwil is vervaardigd uit uitstekend materiaal en ziet er fraai uit. De diameter van deze stootwil is Ø22cm, de grootste variant uit de cilinderlijn van Majoni. Hierdoor kunt u hem goed gebruiken op grotere jachten.

Deze cilindervormige stootwil is uitgevoerd in het zwart en is op de uiteindes voorzien van een sterk kunststof oog. Door deze ogen kunt u een fenderlijn halen om de stootwil op de gewenste manier op te hangen. Deze fender heeft een uniek ventiel verzonken in het materiaal. Het ventiel zorgt ervoor de stootwil gemakkelijk op te blazen is. Pomp de stootwil simpelweg op met een fiets- of autopomp. Gebruik hiervoor wel een stootwil verloopventiel. De stootwil is afkomstig van puur Hollandse bodem; hij komt uit de fabriek van het betrouwbare Nederlandse merk Majoni.

Tip: Wilt u weten wanneer de stootwil juist is opgeblazen? Deuk met uw vlakke hand in de stootwil. Als dit lukt zonder moeite is hij precies hard genoeg. Hierdoor worden schokken door bijvoorbeeld golfslag optimaal opgevangen.

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Afmetingen: 65 x Ø22cm
In de verpakking: Een stootwil met ventiel
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
03-SW-CYL-ZWA-4
Merk
Majoni