95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

NOCO startboosters

NOCO startboosters

NOCO startboosters vormen een innovatieve reeks compacte, doch uiterst krachtige apparaten die gebruik maken van geavanceerde lithium-iontechnologie. Deze draagbare energiebronnen zijn compact genoeg om in het dashboardkastje of de kofferbak te bewaren, maar garanderen betrouwbare boosts wanneer jij dat nodig hebt.

per pagina
10 producten
NOCO Boost Sport GB20 Startbooster
Waardering:
100% of 100
99,-
NOCO Boost Plus GB40 Startbooster
Waardering:
95% of 100
119,-
NOCO Boost X GBX45 Startbooster
Waardering:
100% of 100
158,-
NOCO Boost X GBX55 Startbooster
Waardering:
100% of 100
205,-
NOCO Boost X GBX75 Startbooster
Waardering:
100% of 100
289,-
  • Beste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
NOCO Boost X GBX155 Startbooster
Waardering:
100% of 100
399,-
per pagina
10 producten

Veiligheid en Gebruiksgemak

Noco starboosters schitteren in hun veelzijdigheid. Of je nu je auto, motor, boot, of zelfs sneeuwscooter wilt starten, Noco heeft de startbooster voor de klus. Met intuïtieve functies, zoals veiligheidsschakelaars en omgekeerde polariteitsbeveiliging, zijn ze eenvoudig en veilig te gebruiken door iedereen, ook voor mensen zonder technische kennis. Gebruik een Noco startbooster met vertrouwen, zonder je zorgen te maken over onjuiste aansluitingen of vonken.

Krachtige LED-verlichting

Bij pech in het donker biedt de krachtige LED-verlichting van de Noco startbooster uitkomst. Met verschillende helderheidsinstellingen pas je de verlichting snel aan verschillende situaties aan. De LED-lamp heeft zeven lichtmodi, waaronder SOS en Emergency Strobe.

Apparaten opladen via USB

Niet alleen dienen de Noco startboosters als reddingsmiddel voor lege accu's; ze fungeren ook als powerbank met USB-uitgangen om onderweg je apparaten op te laden. Zo krijg je niet alleen je voertuig aan de praat, maar bijvoorbeeld ook een lege telefoon, tablet of draadloze koptelefoon.

Boost X-Serie

Met de Boost X-serie introduceert Noco een geheel nieuw ontwerp met extreem startvermogen voor een snelle en krachtige boost van de motor. Deze serie biedt meer startvermogen en maximaliseert de vermogensafgifte voor de meest uitdagende startklussen.

Supersnel opladen

Uitgerust met USB-C-technologie maakt de X-serie van Noco razendsnel opladen mogelijk. Ga van 0% naar startklaar in slechts enkele minuten. Met de 60 W USB-C-ingang en -uitgang van de Boost X is het zelfs mogelijk om tot 5x sneller op te laden. Gebruik compatibele opladers tot 60 W om de maximale laadsnelheid te benutten.

UltraSafe 2.0: nu nog veiliger

Noco heeft voor de Boost X-serie hun UltraSafe-technologie geüpgrade naar UltraSafe 2.0. Dit het vertrouwde ontwerp met vonkvrije technologie en bescherming tegen omgekeerde polariteit, maar met verbeterde thermische efficiëntie en energiebeheer voor betere prestaties en een langere levensduur van de batterij.

Gerust op avontuur met een Noco Startbooster

Noco startboosters bieden niet alleen een startoplossing, maar vormen ze een veelzijdig metgezel voor elk avontuur op de weg of op het water. Ervaar de kracht van Noco startboosters en laat je nooit meer verrassen door een lege accu.