95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

24V Startboosters

24V Startboosters

Een startbooster 24V is een handig hulpmiddel wanneer u een voertuig met een lege 24V accu wilt starten. Accu's met dit voltage komen vaak voor in zwaardere voertuigen zoals vrachtwagens, boten en terreinvoertuigen. Een startbooster 24V is krachtiger dan 12V startboosters, zodat zij in staat zijn de zware voertuigen te starten. Een startbooster 24V wordt ook wel accubooster genoemd. Naast een 24V startbooster, kunt u ook kiezen voor een 12V startbooster

Startboosters 24V variëren in verschillende factoren. Zo is er verschil in accucapaciteit en startvermogen. Een hogere accucapaciteit zorgt ervoor dat een startbooster langer gebruikt kan worden. Het startvermogen is het vermogen van de startbooster dat de startbooster 24V continu kan leveren. Aangezien u vaak voor meerdere seconden start is deze waarde veel waardevoller dan piekvermogen. De piekstroom van een startbooster 24V is dus minder van belang omdat er vaak voor een aantal seconden wordt gestart. De startboosters 24V variëren in startvermogen van 700A tot 1111A.

per pagina
2 producten
per pagina
2 producten
24V Startboosters

24V startboosters

Naast het starten van de accu van uw auto heeft een startbooster 24V ook andere functies. Zo kan een startbooster 24V voorzien zijn van meerdere USB poorten en soms ook zelfs een USB-C poort of een Quick Charge USB poort. Hierdoor is een startbooster 24V ook geschikt als powerbank om uw smartphone op te laden. Dit is ideaal als u lang onderweg bent en u graag uw smartphone wilt opladen. Tevens kan een startbooster 24V voorzien zijn van een ingebouwde LED lamp. Deze functie is ideaal als u pech heeft onderweg.

Een startbooster 24V is vaak voorzien van een ingebouwde lithium accu. Het voordeel van een lithium accu is dat deze zeer licht zijn, waardoor u de startbooster 24V gemakkelijk kunt vervoeren. Tevens is een lithium accu nagenoeg onderhoudsvrij en kunnen deze diep ontladen worden, waardoor u uw startbooster 24V vaak en lang kunt gebruiken. Dit is ideaal tijdens lange ritten.

Een startbooster 24V kan 24 en 12 volt accu's starten. Hierdoor kunt u een startbooster 24V ook gebruiken voor bijvoorbeeld uw auto, motor of boot. Een kwalitatieve en strakke accustarter 24V is de Noco Genius GB500.