12V Startboosters

Met een startbooster 12V start u eenvoudig uw voertuig met een lege 12V accu. Een startbooster 12V wordt ook wel accubooster of accustarter genoemd. Een startbooster 12V varieert in diverse factoren. Allereerst verschillen startboosters 12V in accucapaciteit. Een grote startbooster 12V heeft een grotere accu met meer capaciteit waardoor deze langer gebruikt kunnen worden. Een kleine startbooster kan minder lang meegaan, maar zijn dan ook lichter. Naast een 12V startbooster kunt u ook kiezen voor een 24V startbooster.

Daarnaast verschillen de startbooster 12V in de startstroom. De startstroom is het vermogen aan stroom dat in de eerste paar seconde geleverd kan worden door een startbooster 12V. De piekstroom van een startbooster is dus minder van belang, omdat men vaak voor meerdere seconden start. De startboosters 12V variëren in startvermogen van 194A tot 2222A. Ook verschillen de startboosters in functies. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een jumpstarter met luchtcompressor aan te schaffen. Hiermee kunt u onder andere langs de weg uw banden oppompen.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

12V Startboosters

Een startbooster 12V heeft naast de functie om onder andere de accu van uw auto te starten, vaak ook andere functies. Zo kan een startbooster 12V voorzien zijn van USB poorten om onder andere uw smartphone op te laden. Zo is de startbooster 12V ook een handige powerbank. Een startbooster 12V heeft dan meerdere USB poorten en soms ook een USB-C poort of een Quick Charge USB poort. Tevens kan een startbooster 12V voorzien zijn van een ingebouwde LED lamp, wat ideaal is als u in het donker met pech aan de weg staat.

Een startbooster 12V is vaak voorzien van een lithium accu. Dankzij de lithium accu is een startbooster 12V vaak erg licht en liggen deze fijn in de hand. Tevens kan een lithium accu diep ontladen worden en zijn deze nagenoeg onderhoudsvrij.

Kies voor een Powerstart accustarter als u extreem grote voertuigen wilt starten. Een Powerstart accustarter wordt vaak aangeschaft voor professioneel gebruik. Een Noco Genius accubooster is uniek, dankzij het kleine formaat en daarom populair. Echter wordt een Noco Genius accubooster geleverd zonder 230V oplader en veiligheidscase die handig van pas komen in garages of bij verre reizen met de auto. Als u deze accessoires wilt, kunt u kiezen voor een Tacklife accustarter. Tacklife startboosters zijn de nieuwste startboosters op de markt, hebben een hoge kwaliteit, strak design en worden geleverd met accessoires voor een bijzonder, voordelige prijs.