95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Sikaflex 292 i (Type: 300ml wit (koker))

31,-
Waardering:
100% of 100
Merk: Sika
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Deze Sikaflex 292i is een hoogwaardige constructielijm en een extra sterke lijmkracht. Geschikt voor het afdichten van kiel, romp en dekverbindingen.

 
Plus- en minpunten
 • Sikaflex 292i heeft een extra-sterke lijmkracht
 • Geschikt voor het afdichten van kiel, romp en dek
 • UV- en weerbestendig
 • Gemakkelijk aan te brengen met een spuitkit
Omschrijving

Deze Sikaflex 292i is een extra sterke constructielijm, speciaal ontwikkeld voor het afdichten van kiel, romp en dekverbindingen. De Sika kit is uitstekend geschikt voor dynamisch belaste, structurele lijmverbindingen in de jacht- en scheepsbouw. Door de uitstekende hechteigenschappen heeft de Sikaflex 292i een zeer hoge sterkte. De constructielijm Sikaflex 292i is bestendig tegen UV-licht en weer- en is zeewaterbestendig.

Alvorens u deze Sikaflex kit toepast, is het van belang de ondergrond goed schoon, droog, vet- en stofvrij te maken. Behandel het oppervlak bij voorkeur met een Sika Aktivator en Sika Primer. Een Sikaflex Primer verhoogt de hechting voor het beste resultaat. De optimale verwerkingstemperatuur van Sikaflex 292i ligt tussen de 15°C en 25°C. Snij het puntje van de spuitmond af op voegbreedte en breng de kit aan met behulp van een spuitkit. Voorkom tijdens het toepassen van de afdichtkit dat er luchtinsluitingen ontstaan. Voor het verwijderen van niet-uitgeharde Sikaflex 292i lijm bevelen wij u de Sika Remover aan. Zodra het materiaal is uitgehard kunt u het enkel nog mechanisch verwijderen.

De "i" in de naam van dit product geeft aan dat dit de opvolger is van de Sikaflex 292. Het verhardingsmiddel in de lijm is verbeterd, hierdoor is de toepassing gebruiksvriendelijker.

Specificaties

Type reparatiemiddel: Afdichtkit
Geschikt voor: Metalen, laklagen, keramiek en kunststof
Kleur: Wit
Verwerkingstijd: 30 minuten
Inhoud: 300 ml
Specificaties
Algemeen
Productnummer
05-45550050
Merk
Sika
Bijlage
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door G.V.

  Op

  Zeer scherpe prijs en prompte levering.
  Zie boven.