Sikaflex 291 i (Type: 300ml wit (koker))

Waardering:
90% of 100

Deze Sikaflex 291i is een hoogwaardige constructielijm voor het verlijmen van hout, metaal en polyester. De Sikaflex 291 is bestand tegen UV-licht en weerinvloeden.

Productnummer
05-45550043
13,20
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Bestand tegen UV-licht en weersinvloeden
  • Geschikt voor hout, metaal en polyester
  • Maak eerst de ondergrond vet- en stofvrij
  • Breng aan met een spuitkit

Omschrijving

Deze Sikaflex 291i is speciaal ontwikkeld voor maritieme toepassingen. De Sika kit is geschikt voor het maken van elastische en trilling bestendige voegafdichtingen. De Sikaflex 291i is uitstekend bestand tegen UV-licht, weerinvloeden, zee- en zoetwater. Hiermee is deze Sikaflex uitermate geschikt voor buiten gebruik. U kunt onder andere het dekbeslag afdichten, zoals bolders, lieren en kikkers. Ook het afdichten van sanitaire voorzieningen is in een handomdraai gebeurd met behulp van deze sterke Sikaflex kit. Met deze Sika lijm kunnen tevens luiken, patrijspoorten, raamframes en houtdekken op metaal, polyester en hout worden verlijmd.

Alvorens u deze Sikaflex kit toepast, is het van belang de ondergrond goed schoon, droog, vet- en stofvrij te maken. Behandel het oppervlak bij voorkeur met een Sika Aktivator en Sika Primer. Een Sikaflex Primer verhoogt de hechting voor het beste resultaat. De optimale verwerkingstemperatuur ligt tussen de 15°C en 25°C. Snij het puntje van de spuitmond af op voegbreedte en breng de kit aan met behulp van een spuitkit. Voorkom tijdens het toepassen van de afdichtkit dat er luchtinsluitingen ontstaan. Voor het verwijderen van niet-uitgeharde Sikaflex lijmen bevelen wij u de Sika Remover aan. Zodra het materiaal is uitgehard kunt u het enkel nog mechanisch verwijderen.

De "i" in de naam van dit product geeft aan dat dit de opvolger is van de Sikaflex 291. Het verhardingsmiddel in de lijm is verbeterd, hierdoor is de toepassing gebruiksvriendelijker.

Deze Sikaflex kit is leverbaar in diverse kleuren, zo kunt u de juiste kit afhankelijk van uw werkzaamheden kiezen.

Specificaties

Type reparatiemiddel: Afdichtkit
Geschikt voor: Verlijmen van hout op metaal, polyester en hout
Verwerkingstijd: 45 minuten
Inhoud: Type A) 70 ml
Type B) 300 ml

Reviews 2

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikaflex 291 i (Type: 300ml wit (koker))
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (271.46 kB)