95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Sevylor Hudson Opblaasbare Kano

388,99
Merk: Sevylor
Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Sevylor Hudson is een ruime 3-persoons opblaasbare kano met een stijve bodem voor kalm en stromend water. De kano beschikt over een polyester canvas beschermlaag.

Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
 
Plus- en minpunten
  • Biedt veel ruimte aan drie personen
  • Met opbergvakken en drainageplug
  • Stijve bodem met verstevigde onderzijde
  • Het voor- en achterdek beschermt tegen spatwater
  • Niet geschikt voor sterk stromende wateren
Omschrijving

De Sevylor Hudson is een hoogwaardige opblaasbare kano voor twee volwassenen en één kind. De Sevylor Hudson is uiterst geschikt voor serieuze, veeleisende avonturiers en biedt door zijn lengte van 374cm ruimte aan het hele gezin. Door zijn brede vorm is de Sevylor Hudson geschikt voor kalme en stromende wateren. De verwijderbare vin en manouvreerstrips zorgen ervoor dat de kano wendbaar is.

De Sevylor Hudson kano is gemaakt van twee lagen van verschillende materialen en dat is bijzonder. De luchtkamers zijn vervangbaar en bestaan uit duurzaam Heavy Duty PVC met daar omheen stevig canvasdoek op basis van polyester. Dit heeft een aantal grote voordelen. Het betekent dat u niet vaart op de luchtkamers, dus deze gaan veel minder snel lek. Verder is de boot in zijn geheel beschermd tegen beschadiging en invloeden van UV-licht, weer en wind. De bodem van deze boot is gemaakt van een dubbele I-BEAM constructie met een speciaal tegen lekkage verstevigde onderzijde. De bodem is daardoor extra stijf, zodat u gemakkelijk kunt staan in de boot.

De twee stoelen in de Sevylor Hudson zijn opblaasbaar en bekleed met polyester canvas. Door de stoelen te verstellen kunt het aantal personen in de kano laten variëren van één tot drie personen. Met behulp van de drainageplug aan de achterzijde kunt u eventueel spatwater snel uit de kano laten lopen. De kano beschikt over drie onafhankelijke luchtkamers die u gemakkelijk kunt bereiken via de rits in de zijkant van de boot.

De voor- en achterzijde van de kano zijn afgedekt door een klein dek van canvas, dat beschermt tegen spatwater. Aan de achterzijde van elke stoel bevindt zich een bagagenet waarin u gemakkelijk spullen kunt opbergen, zoals eten, drinken of een kaart. Door de 4 praktische handvaten rondom kunt u de boot makkelijk in- en uit het water halen en vervoeren.

Met bijgeleverde manometer kunt u de luchtdruk meten en de kano op een optimale druk oppompen. De bijgeleverde draagtas kan worden gebruikt voor het transport en de opslag van de Sevylor Hudson.

Specificaties

Merk en model: Sevylor Hudson
Aantal personen: 2+1
Draagvermogen: 210KG
Materiaal: Canvas doek met vervangbare PVC luchtkamers
Aantal luchtkamers: 3
Aantal vinnen: 1
Ventielen: Boston ventielen
Vloer: Vervangbaar, van dubbele I-BEAM constructie met verstevigde onderzijde
Afmetingen: 374 x 89cm
Gewicht: 17,7KG
Bijgeleverde accessoires: Manometer
Opbergtas
Verwijderbare vin
Handleiding
Reparatieset
Verstelbare stoelen
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
12-2000014708
Merk
Sevylor
Handgrepen
Nee
Verstelbare stoelen
Nee
Peddels
Nee
Pomp
Nee
Draagtas
Nee
Voetensteun
Nee
Opbergruimte
Nee