Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

LiFePO4 accu's

LiFePO4 accu's zijn een variant onder de lithium accu's. LiFePO4 accu's kunt u tot circa 95% ontladen. LiFePO4 accu's zijn verkrijgbaar in variërende amperages. Zo kunt u een LiFePO4 accu met een lager amperage gebruiken voor bijvoorbeeld uw caravanmover en die met een hoger amperage voor uw omvormer.

Een LiFePO4 accu is de populairste en beste soort lithium accu verkrijgbaar. LiFePO4 accu's zijn beter dan li-ion accu's, aangezien LiFePO4 accu's niet gevoelig zijn voor de warmte. Een LiFePO4 accu werkt hetzelfde als andere semi-tractie accu's, maar de substantie is anders. LiFePO4 accu's beschikken over een lithium ijzer fosfaat substantie. LiFePO4 accu's hebben, dankzij deze substantie, de voordelen dat ze zeer licht en erg duurzaam zijn. Tevens zijn LiFePO4 accu's niet gevoelig voor warmte en diepe ontlading, maar zijn LiFePO4 accu's duurder dan andere soorten semi-tractie accu's.

Tonen als Foto-tabel Lijst

31 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

31 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren