Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Li-ion accu's

Li-ion accu's zijn één van de varianten onder de lithium accu categorie. Li-ion accu's kunt u tot circa 95% ontladen. Li-ion accu's zijn verkrijgbaar in variërende amperages. Zo kunt u een li-ion accu met een lager amperage gebruiken voor bijvoorbeeld uw caravanmover en die met een hoger amperage voor uw elektrische buienboordmotor.

Een li-ion accu is de mindere optie in vergelijking met een LiFePO4 accu, omdat een LiFePO4 accu beter tegen de warmte kan. Tevens beschikken li-ion accu's altijd over andere voltages dan andere accu's. Hierdoor heeft u speciale acculaders nodig en kunt u een li-ion accu niet op al uw apparatuur aansluiten. Hier dient u dus altijd rekening mee te houden als u een li-ion accu aanschaft. Een li-ion accu werkt hetzelfde als andere semi-tractie accu's, maar de substantie is anders. Li-ion accu's beschikken over een li-ion substantie. Li-ion accu's beschikken over een licht gewicht, zijn zeer duurzaam en kunnen diep worden ontladen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren